Ötvös Tibor

Rekordot akarnak dönteni a SpaceWork fejlesztői

Korábban már kiemelten foglalkoztunk a magyar fejlesztésű SpaceWork című játékkal, melyből egy példányt ki is sorsoltunk a látogatóink között.

A hétvégén a csapat jelezte, hogy egy hatalmas akcióval illetve meglepetéssel készülnek a játékosok számára és a mai napon hivatalosan is bejelentették, pontosan mi is ez. Az Embergep elhatározta, hogy a SpaceWork lesz a legsikeresebb független játék és ehhez 1 millió darabot kell eladni a programból.



Mivel ez elég nagy terv, így egy Gold Rush nevezetű akcióval kedveskednek a vásárlóknak. Ennek lényege, hogy minden alkalommal, amikor az eladott játékok darabszáma osztható 500, 2.500, 10.000, 100.000, vagy 1.000.000-val véletlenszerűen kiválasztanak egy nyertest az addigi vásárlók közül. Rögtön hozzáteszem, hogy ebben az akcióban a korábbi vásárlók is részt vesznek.

A nyeremények pedig nagyon impozánsak:
* iPod Nano 8 GB - 500-anként
* iPod Touch 8 GB - 2.500-anként
* MacBook Pro 13 - 10.000-enként
* iMac 27 - 100.000-enként
* 1kg Aranyrúd - 1.000.000-onként

Az akció augusztus 22-én kezdődött és december 22-ig tart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Megtörhetetlen #5
    Már nem is lehet aranyrudat nyerni, inkább átszervezték MLM-es megoldássá, hát érdekes megoldás... Esetleg a játékról magáról van valakinek valami tapasztalata? nem lehet megunni hamar vagy nem válik átláthatatlanná idővel?
  • JTBM #4
    Marketingből jeles.
    A progit azért érdemes megnézni a vásárlás előtt...
  • Lost Lont #3
    Vagy egy kiló ipod nano.
    De amúgy tényleg jól hangzik, főleg, hogy arra ösztönöznek, hogy minél hamarabb vedd meg, mert akkor annál többen veszik meg utánad, tehát annál több sorsoláson veszel részt.
    De ezt amúgy hogy mérik? Neten regisztrálás alapján, vagy csak netről lehet venni eleve? (Nem ismerem sem a játékot, sem a vásárlási lehetőségeket itt.)
  • Julius Caesar #2
    Olyat nem lehetne, hogy aranbyól mekbuk?
  • Jude666 #1
    Aranyrúd? Fuksznak jó lesz.