Ötvös Tibor

10 lemezes lesz a Microsoft Flight Simulator

A Microsoft Flight Simulator elég combos fizikai kiadást kap majd.

Augusztus 21-én jelenik meg a Microsoft Flight Simulator, mely nem csupán digitálisan lesz majd elérhető, hanem fizikailag is. Azonban ez a kiadás már elég combos lesz. A hétvégén kiderült ugyanis, hogy a Microsoft helyett az Aerosoft kezeli a 10 DVD-s kiadást. Ráadásul kétrétegű lemezek lesznek. A kiadó szerint 90 GB adatot kellett összezsúfolni a lemezekre, ezért kellett ennyi adathordozó.

A Microsoft Flight Simulator egyébként hiánypótló alkotás lesz majd, hiszen igazi, vérbeli repülős szimulátor már jó ideje nem jelent meg. A játékban az egyetlen feladatunk a szabad repülés élvezete, azaz nem lesznek kitűzött célunk, pusztán csak repülni kell. A játék digitális kiadása augusztus 28-tól lesz elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #7
    DVD-s megoldás? Legfeljebb nagy kockáknak, fanoknak, akik kiteszik a falra egy képkeretben.
    Amúgy parádésan néz ki - bár nem vagyok ilyen szimulátoros, de lehet teszek egy próbát majd.
  • Macropus Rufus #6
    Mondjuk azert arra oda figyelhettek volna, hogy Berlinben jobboldali kozlekedes van nem bal. A korfogalomnam ha jol lattam pont forditva megy mindenki, pont amint az angoloknal.
    A 10 lemez erthetetlen, egy bd-re ra ment volna minden, esetleg kettore.
  • KisKZ #5
    Az FS5 5 db 1.44-esen volt anno. :)
    Az FS3 talán egyen elfért ha jól emléxem?

    Utoljára szerkesztette: KisKZ, 2020.07.21. 12:57:07
  • cateran #4
    DVD? Mi a celterulet? Afrika? 1 BD olvaso asztali gepbe (ha valakinek ingerenciaja van a fizikai adathordozokra vagy gyujti a BD lemezeket vagy akarmi) kb 25-30k huf kornyeken lehet....Aki MS Simulator szintu jatekkal akar jatszani, annak azert csak van olyan konfigja amibe - ha kell- belefer 1 BD lejatszo....Az MS ugy tunik szokas szerint leragadt valahol a 2000-es evekben (nekem speciel nincs se DVD, se BD asztali gepben vagy 10 eve, ha nem tobb.....de en aligha vagyok ekes pelda...:D)
  • peterx #3
    Most ezek komolyan nem hallottak a BD lemezekről?? + simán be lehetne tiltani ilyen környezetszennyezés miatt. Mindenhol a világon a műanyagtól próbálnak megszabadulni.. erre meg 10 dvd-s szart adnak ki.
    Utoljára szerkesztette: peterx, 2020.07.20. 20:28:05
  • Tntmaxy #2
    Igazán kiadhatnák 132 kompakt diszken, 77000 egykettes hajlékonylemezen, és 17900 km lyukszalagon is.
  • gombabácsi #1
    mi az a lemez? :)