Ötvös Tibor

Készül az Age of Empires Online

A Microsoft a GamesComon leplezte le az eddig csak Project S néven futó játékát, mely a méltán népszerű Age of Empires új része lesz.

Sajnos nem egy negyedik epizódról beszélünk, hanem a stratégiai játék online változatáról. A bejelentés szerint az Age of Empires Online számos extrát nyújt majd az elődökhöz képest, de ezek többnyire valamelyik közösségi oldal (Facebook, Twitter stb) szolgáltatásához kapcsolódnak. A legnagyobb változás azonban a grafikában következik be.


Ahogy a videón is látni, ezúttal nem az élethűségre törekedtek a fejlesztők. Az Age of Empires Online a rajzfilmek irányába mozdult el, de még ez is jól áll neki. Jó hír, hogy a program teljesen ingyenes lesz és csak PC-re jelenik meg. Ráadásul a fejlesztő Robot Entertainment az egykori Ensemble Studios tagjait tömöríti magába.

A bétára itt lehet jelentkezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kanduhr #3
    Nem, a Linuxokat...
  • Jagdgeschwader #2
    Nem tudom, hogy hogyan álljak hozzá ehhez a játékhoz. Imádom az AoE sorozat minden darabját, de ez az online móka valahogy nem győzött meg. Szerintem ez a grafika gagyi, nem néz ki jól. Mintha a fejlesztők az Ikariamról (ingyenes online játék) puskáztak volna. Persze ettől még lehet jó, mindjárt ki is próbálom.
  • egyember1 #1
    "Jó hír, hogy a program teljesen ingyenes lesz és csak PC-re jelenik meg."
    vajon PC alatt a Windows ertik?