Ötvös Tibor

Új Might & Magic játék készülőben

A Might & Magic sorozat hosszú évekig nyújtott biztos szórakozást az akció-RPG rajongók számára.

Mi lesz az új Might & Magic játék?
(Összesen 148 szavazat)
  • Might & Magic X
    24 % (36 szavazat)
  • HOMM 6
    55 % (81 szavazat)
  • Akciójáték
    7 % (10 szavazat)
  • Más
    7 % (10 szavazat)
Sajnos azonban az utolsó pár rész (az első 1986-ban jelent meg, az eddigi utolsó, kilencedik epizód pedig 2002-ben) és a számtalan félresikerült mellékszál (például Crusaders of Might & Magic vagy Dark Messiah of Might & Magic) sokat rontott a széria hírnevén és mára eljutottunk arra a szintre, hogy a szintén mellékágként elindított Heroes of Might & Magic sorozat sikeresebb és több rajongóval bír, mint az eredeti.


De ennek most vége - legalábbis a Ubisoft szerint. A tegnap esti órákban ugyanis a kiadó megjelentette a fenti rövid teasert, mely azt hirdeti, hogy "új időszak indul a Might & Magic történetében". Ennyi és nem több. Sajnos a kiadó azt már nem árulta el, hogy a hamarosan kezdődő GamesComon kint lesz az új program avagy sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Exterior #18
    Üdv mindenkinek!

    Egy percre visszatérve az előzőekhez. Nem hagyhatom szó nélkül azt amit írtak a DM ről. Osztom hogy egy fantasztikus játék, és nem tudok még egy másikat mondani ami hasonlítható lenne ahoz a játékvilághoz, hangulathoz mindenhez... Inkább sajnálom hogy ontják a szemetebbnél szemetebb játékokat... Persze nagyon örülök az uj heroes résznek, igazábol ebben a sorozatban még nem csalódtam. Sokakkal ellentétben nekem a Heroes IV is tetszett, de talán a 3 meg az 5 az igazi, kiváncsi leszek mi lesz ebből az újból...
    További szép napot mindenkinek...
  • Andrews2007 #17
    Might and Magic Heroes VI új logo és név és egy lichszerű lény rajza.
  • Andrews2007 #16
    Ja és lesz dzsungeles terület gondoltam éreztem ez még hiányzott Talán egy mocsaras dzsungeles vár is visszaköszönve a 3. részből Az 5. részben a Nagák külön frakciót kaptak volna meg egy egyiptomias nép is lett volna,
    az Academy vár hasonlósága miatt nem lett gondolom mégse semmi. Talán majd most.

    http://img706.imageshack.us/img706/8180/hm6qb.jpg

    Most már biztos ,hogy Heroes VI lesz. Egyelőre alig látszik fejlődés a grafikán. Azért szép lesz. Egy kép nem a világ

    Tündék megint lesznek úgy látszik. Kicsit szebb lett az árnyékolás élesebbek a textúrák. Háttérben mélység jelzés.

    http://newsletters.ubi.com/EMEA/M&M_H6_EMEA_100811/uk_index.html

    Itt meg biztos hogy az új háborúra utalnak.

    Most szerdán/csütörtökön lesz a bemutatója és hivatalos bejelentése a játéknak.
  • kissssss #15
    látom még mindig nem érted.
    mint mondtam nem kell ki akadnod ezen és nem fogok neked semmit sem bizonyítgatni mennyire ismerem vagy nem a Might & Magic sorozatot hogy miért mert internet országban győzködni a másikat olyan mintha a falnak beszélnél pont.

    egyet értesz az utolsó mondatomal de közben mégsem most akkor mit is akarsz? döntsd el kérlek.
    a veterán M&M fanokon kívül szerinted hányan ismerik még a sorozott? mert szerintem már nem sokan az utolsó rész óta (2002) már fel nőtt egy generáció ezért kell a vér frissítés egy még viszonylag új névvel erre lenne jó a DM.

    és gondolkozz el azon hogy hányan vennék ma meg első körben egy hard core M&M játékot valószínűleg nem sokan csak a fanok ők pedig nagyon kis felvásárló réteget jelentenek, ezért írtam hogy a DM vonalnak kéne folytatódnia és minden új résszel vissza térne a régi megszokott hangulat.

    tehát nem veszne el a Might & Magic öröksége csak át alakulna új név alatt.

    a viszont látásra.
    (dolgom van)
  • BRobee #14
    Nem ismerlek, de már másodszor bizonyítod, hogy nem játszottál a régiekkel. Én sem azt mondtam, hogy szar a játék, de ez inkább akció fps, nem hajaz, max névben az MM szériához.

    Az utolsó mondatod pedig jogos, maximum annyi javítással, hogy nem a DM folytatása kellett volna hasonlítson a régi részekhez, hanem MAGA a DM.

    Kiakadás az túlzó, csak fel próbáltalak világosítani:'szóval te is be nyalod a lószart amit minden cikkben le írnak?' Akik benyalják és nem próbálják ki, az az ő dolguk, de az a sok lószar az azért íródott, mert ők is ugyanolyan véleménnyel vannak, mint én.

    A DM még annyira se hasonlít az MM szériához, mint a Call to Power a Civilization-höz..
  • kissssss #13
    BRobee öregem... semmikozod kérdezte hogy mi ez miért bukás? ja mert Ö úgy hallotta hogy szar a játék jaj kérem szépen nem kell mindent el hinni.

    egy szóval sem mondtam azt hogy ugyan az mint a régebbi részek,(igen tudom hogy értette) attól mert még nem kiköpött ugyan az a klasszikus régi játékmenet van a sötét messiásban lehet még jó játék ennyi nem kell túl reagálnod a dolgokat.

    nem játszottam a régebbi részekkel?
    ismersz te engem tudod melyik rész a kedvencem? várj ne is válaszolj a válasz persze hogy NEM! (legalább ne írnál ilyen bunkó kérdéseket.)

    ha lett volna a Dark Messiah-nak folytatása mindenképpen a régebbi részek által kitaposott úton kellet volna el induljon mivel így legalább a fiatalabb korosztályt is rá lehetett volna szoktatni a tartalmasabb bonyolultabb játékokra.

    ennyi nem kell ezen ki akadni.
  • BRobee #12
    Kisssss öregem... Te játszottál már a Might and Magic 6-tal, vagy 7-tel? (A hat az örök klasszikus) Várj, ne is válaszolj, a válasz NEM! Mert akkor nem írnál ilyen ökörségeket. semmikozod azért írta azt amit, mert játszott a régiekkel és ahhoz képest akció fps. Ha nem hasonlítjuk az MM6-hoz, akkor egy élvezhető játék, de köze sincs az MM érához.

    Itt a két gameplay, mielőtt leszednétek a fejem:

    DM: http://www.youtube.com/watch?v=8uR-Tm5DIxk

    MM6: http://www.youtube.com/watch?v=95wJgIJsOBs

    Körökre osztott csaták, beszélgetések, térkép bújás és még sorolhatnám...

    Remélem így már tisztább a dolog.
  • kissssss #11
    nem hasonlított az eddig MM játékokra csak valami akció szar volt. Jól gondolom?

    szóval te is be nyalod a lószart amit minden cikkben le írnak? próbálják bele sulykolni az emberbe hogy ez a játék szar de miért csinálják ?

    konzolon tényleg bukás volt viszont pc hozta az elvárt sikereket az már egy másik dolog hogy uborkaszaftnak a megtérült költségek ellenére sem akaródzót folytatni a DM vonalat.

    én is csak azt tudom mondani hogy megéri meg venni a Dark Messiah-t és ne dőljetek be az ilyen hazug szutyok cikkeknek.
  • Tinman #10
    Dark Messiah PC-n remek volt! Konzolon egy kalap...
    Viszont PC-n a legtöbben lewarezolták. Ennyi a titok nyitja.
  • nessboth #9
    Dark Messiah az egyik kedvencem nekem is, ilyen jó bunyós fps-el azóta sem játszottam. Hihetetlen jó harcrendszere és irányítása van. Bárcsak ne lett volna ennyire lineáris...