Ötvös Tibor

Microsoft exkluzív lesz az Alan Wake 2

Bár az Alan Wake nem teljesít túl jól a kasszáknál, a fejlesztő Remedy már a folytatást tervezgeti.

Sajnos arra nincs túl sok esély, hogy a thriller PC-re is megjelenjen, de a fejlesztők vezetője, Oskari Häkkinen már többször is hangoztatta, hogy X360-on már a megjelenéstől kezdve tervezgetik a folytatást. Mindenesetre a legújabb hírek szerint a még mindig tervezés alatt álló Alan Wake 2 Microsoft exkluzív lesz.



Ez annyit jelent, hogy PS3-ra biztosan nem jön a program, de PC-re talán esélyes a dolog. "Semmi okot nem látok rá, hogy ne folytassuk az együttműködést a Microsofttal az Alan Wake 2 képében" - jelentette ki Häkkinen. "Részünkről mehet a dolog. Számos remek ötletünk van a folytatásra."

"Az első részt átkonvertálni PC-re nem egy egyszerű feladat. Nem elég rá egy-két hónap. Időbe telik, míg elkészítünk egy megfelelő változatot. Szeretnénk, ha a Remedy márkanév garancia lenne a minőségre. Egy félkész PC-s verzió nem tenne jót senkinek. Jelenleg nincs a pakliban a port."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TommyGun #10
    szerk: mellesleg az eladási adatok meg mindent elmondanak róla...ha olyan hű de jó lenne mint a maxpayne akkor nem bukott vólna a pénztáraknál.
  • TommyGun #9
    Ne is haragudj de a haverom 400 ezres full HD tévéjén sem volt meggyőző az alan wake, pedig énis recskáztam rá mielött megjelent és pár órás játék után rájöttem hogy ez biza nem egy hű de nagy durranás, jobb mint az átlag hígfos de nem fogja megváltani a játékvilágot, láttunk már hasonszőrűt.
  • vg #8
    Barátom, meséld már el mi volt benne csalódás? Gyakorlatilag pontosan olyan mint a Max Payne(amit elég kevesen szidtak eddig), csak sötétebb, éjjel játszódik, és nem krimi történet. A játékmenet 100% ugyanaz, pontosan olyan a történetvezetés is, csak itt nem képregények vannak, hanem átvezetők. Mellesleg, ha a box-t rákötöd a monitorra, majd azon játszol, észre sem veszed, hogy nem PC-n nyomod. A grafika nagyon szép, a hangok is, a történet is jó, akkor mi a problémád? Ja várj, tudom! Itt az a bajod, hogy nem tudsz vele "ingyé" játszani. Ez is a csalódás egyféle formája. Sokat fogsz csalódni még.
  • tommygear #7
    húzzon a picsába a remedy ezek után, leszerepeltek rendesen pedig a kedvenceim voltak a max payne miatt
  • kissssss #6
    már pedig fognak az első rész sem hozta be pénzügyileg az előállítási költségeit akkor hogyan fognak neki állni a második résznek?
    még a dlc gyártás sem váltotta be az előzetesen elvárt igen szerény elvárásaikat nem is erőltetik tovább.

    igaz ilyen faék egyszerűségű monoton játéknál nem is csodálom hogy bukás lett.

    jaj igen májkrémszaft bátyó nyomatja a zsetont remedy zsebébe csak hogy konzol exkluzív legyen jiipppíí kááájóó jééé jóó.(jó nagy mellé nyúlás)
    amúgy képen még tetézik is a bajt hogy csak box only lesz valószínűleg jó pár darabot el tudnának adni ps3 és pc-n is.

    viszont a remendy vezetői is csak kétszínű hazudozó emberekből áll...
  • Narxis #5
    De nem fognak fanboykám.
  • Hoz_Hun #4
    Nem kell átírni, jobban járnak akkor a PC-sek. Én nagyon sokat vártam a játéktól és óriásit csalódtam benne. Mondanom sem kell, hogy a második rész nem érdekel.
  • zola2000 #3
    Vagy Ninja Blade, Fable3...

    Mellesleg egy rendes pc port tényleg nem két fillér, vagy olyan portok jönnek mint a gta4, fifa10.
  • Novell #2
    Hah... A PC-s verziót illetően biztosan készséges lesz a Microsoft, pont mint a Fable 2 vagy esetleg a Halo 3 esetében...
  • Skynet #1
    Hasalni akarnak még1et hát tegyék.:)