Ötvös Tibor

Hozzánk nem jut el a Transformers MMO

A NetDragon neve sokak számára ismerősen csenghet, hiszen a korábban bemutatott és elég érdekesnek tűnő Dungeon Keeper MMO fejlesztéséért is az ázsiai csapat lesz a felelős.

Ma pedig egy másik ismert franchisehoz készítenek online játékot. Ez pedig nem más, mint a Transformers. A hivatalos címmel még nem rendelkező MMORPG sajnos azonban hazánkban nem lesz elérhető, hiszen a fejlesztők bejelentése szerint a program csak Kínában, Oroszországban, Közép- és Észak-Afrikában és Ázsia legtöbb részén jelenik csak meg.



A dolog nem annyira meglepő, hiszen a Michael Bay filmek óta a robotok sokadik reneszánszukat élik és az Activision által megjelentetett War for Cybertron is szép sikereket aratott - utóbbinak egyébként már készül a második része is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GG #1
    Mindent meg lehet berhelni. Én a CSAK keletre készült(épp az amcsi változatott csinálják, hogy megfeleljen a hal vérű sik hülye amcsi kölyköknek :S) dragonball MMOval tolom. Eleinte vicces volt a kép irás most már kezdem megszokni de a játék isten király. Nekem lesz lesz akadály, hogy kis orosz nyelvet tanuljak a kedvenc játékomért. Most már jöhet a SPAWN mmo svédül :P