Ötvös Tibor

Az eddigi leghangulatosabb StarCraft II trailer


Azt eddig sem lehetett mondani, hogy a Blizzard animátorai kezdők lennének, hiszen eddig szinte minden játékukban akadtak valóban szívfacsaró és akcióban gazdag átvezető videók.

A tegnap megjelent StarCraft II: Wings of Liberty trailer pedig talán az eddigi leghangulatosabb. A fejlesztők a játékban szereplő legjobb átvezető videók legérdekesebb jeleneteit vágták össze egy hosszabb előzetessé, melyet mindenképpen érdemes megnézni.


A StarCraft II: Wings of Liberty a trilógia első része lesz, melyben a terranokat irányíthatjuk. A július 27-én megjelenő játékkal a héten is foglalkoztunk, mondjuk itt főleg a karakterekre helyeztük a hangsúlyt, de egészen biztos, hogy nem utoljára szerepelt a Blizzard stratégiai játéka a honlapunkon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Interfan #18
    Összehányt mi?? Hülye ostoba. Mutass már egy mai játékot aminek ilyen trailere van!
    Hogy a kételyeket eloszlassam a játékban lesznek renderelt videók, 3-4-5 darab és 40 percnyi átvezető videók, amik egy egyedi motort használnak. A játékban profi szinkronszínészek hangját hallhatod, a zenéket nagy létszámú szimfónikus zenekar komponálta, a történet sokkal hangulatosabb, élvezhetőbb, játszhatóbb és hosszabb lett. Ha ez nektek visszalépés akkor játsszatok mással!
    Az "ingame"(ami amúgy az fps motort használja) videókról meg nem hallhattál panaszt mert kibaszott szépek, külön motor épül rá, érted??!!
    Szóval aki nem ért hozzá az ne is kommenteljen. Főleg te ne yesname mert nagyon nem értesz hozzá.
    A Diablo3 trailerek meg hozták a hangulatot. Akinek csak a grafika számít az ne játsszon Blizzard játékokkal, ott van a Crysis ha csilivili kell.
  • FoodLFG #17
    Ez egy összehányt trailer. fos minőség.

    Diablo 3 videók pedig tényleg botrányosak voltak.
  • cateran #16
    Ehhm az ingame videokra nem kicsit volt sok panasz..lasd D3 monk bemutato,ami maga a rettenet....
  • yesname #15
    Leírtam hosszan, leírom röviden ha nem fogod fel: nyisd ki a szemed és láss... Ha nem látsz, arról nem tehetek, sajnálom.
  • Healbacsi #14
    Yesname: kb ennyit mond nekem amit leirtal: tudod az az ize, ami amott van... tudod az az ize.. hat nem tudod.. na bakker.

  • yesname #13
    Igen, összevágott és remélem, hogy nem csak az intró lesz renderelt. Csalódnék.
  • yesname #12
    Igen lustaság (és még sok pénz). Tudod mennyi plusz munka- és időkülönbség van egy aprólékosan kidolgozot geometriájó, textúrájú stb. renderelt és egy elnagyolt real time engine által kreált animációban? Lehet nem dolgozol a szakmában...
    Vesd össze ezt az eddigi renderelt és előző Blizzard játékok renderelt átvezetőivel. (Attól még hangulata megvan, de határozott visszalépés.)
  • yesname #11
    Minden Blizzard játékkal játszottál és mégsem tudod? Akkor határozottan rossz a memóriád, ideje frissíteni. A legtöbben tudják, legalábbis azok akik látnak.
  • Zocsi #10
    Hmm... Érdekes. Az különösen tetszik hogy visszaadja az első regény hangulatát. A feszültséget. Az összeollózottság lehet anti-reklám is, ami külön jót fog tenni az átvezetőknek. "Gatyacserélős" lesz az tuti - elég ha csak a Zeratul-os trealer-re gondolunk.

    Mindenesetre nekem úgy tűnik sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a sztori vonalra és a SC-re jellemző intrikára. Ez nálam hatalmas pont, mert általában az RTS-ek nem erről szólnak, pontosabban a sztori mesélésük uncsi szokott lenni. Ez meg tökre filmszerű lesz. Jóféle.
  • Loverman #9
    ez nem a játék intrója hanem összevágott videó a játék közben lévő videókból, szóval szerintem azért annyira nem sz*r... az itró nyilván olyan lesz hogy gatyát kell cserélni