18
-
Interfan #18 Összehányt mi?? Hülye ostoba. Mutass már egy mai játékot aminek ilyen trailere van!
Hogy a kételyeket eloszlassam a játékban lesznek renderelt videók, 3-4-5 darab és 40 percnyi átvezető videók, amik egy egyedi motort használnak. A játékban profi szinkronszínészek hangját hallhatod, a zenéket nagy létszámú szimfónikus zenekar komponálta, a történet sokkal hangulatosabb, élvezhetőbb, játszhatóbb és hosszabb lett. Ha ez nektek visszalépés akkor játsszatok mással!
Az "ingame"(ami amúgy az fps motort használja) videókról meg nem hallhattál panaszt mert kibaszott szépek, külön motor épül rá, érted??!!
Szóval aki nem ért hozzá az ne is kommenteljen. Főleg te ne yesname mert nagyon nem értesz hozzá.
A Diablo3 trailerek meg hozták a hangulatot. Akinek csak a grafika számít az ne játsszon Blizzard játékokkal, ott van a Crysis ha csilivili kell. -
FoodLFG #17 Ez egy összehányt trailer. fos minőség.
Diablo 3 videók pedig tényleg botrányosak voltak. -
cateran #16 Ehhm az ingame videokra nem kicsit volt sok panasz..lasd D3 monk bemutato,ami maga a rettenet.... -
#15 Leírtam hosszan, leírom röviden ha nem fogod fel: nyisd ki a szemed és láss... Ha nem látsz, arról nem tehetek, sajnálom. -
Healbacsi #14 Yesname: kb ennyit mond nekem amit leirtal: tudod az az ize, ami amott van... tudod az az ize.. hat nem tudod.. na bakker.
-
#13 Igen, összevágott és remélem, hogy nem csak az intró lesz renderelt. Csalódnék. -
#12 Igen lustaság (és még sok pénz). Tudod mennyi plusz munka- és időkülönbség van egy aprólékosan kidolgozot geometriájó, textúrájú stb. renderelt és egy elnagyolt real time engine által kreált animációban? Lehet nem dolgozol a szakmában...
Vesd össze ezt az eddigi renderelt és előző Blizzard játékok renderelt átvezetőivel. (Attól még hangulata megvan, de határozott visszalépés.) -
#11 Minden Blizzard játékkal játszottál és mégsem tudod? Akkor határozottan rossz a memóriád, ideje frissíteni. A legtöbben tudják, legalábbis azok akik látnak. -
#10 Hmm... Érdekes. Az különösen tetszik hogy visszaadja az első regény hangulatát. A feszültséget. Az összeollózottság lehet anti-reklám is, ami külön jót fog tenni az átvezetőknek. "Gatyacserélős" lesz az tuti - elég ha csak a Zeratul-os trealer-re gondolunk.
Mindenesetre nekem úgy tűnik sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a sztori vonalra és a SC-re jellemző intrikára. Ez nálam hatalmas pont, mert általában az RTS-ek nem erről szólnak, pontosabban a sztori mesélésük uncsi szokott lenni. Ez meg tökre filmszerű lesz. Jóféle. -
Loverman #9 ez nem a játék intrója hanem összevágott videó a játék közben lévő videókból, szóval szerintem azért annyira nem sz*r... az itró nyilván olyan lesz hogy gatyát kell cserélni -
#8 Lustaság, ja... több mint 100milla dodó befektetés, sok évnyi kemény munka, a felhasználói igények-, észrevételek folyamatos monitorozása-, figyelembe vétele: lustaság Blizzard módra. Ha kis hazánkban csak ennyire lenne lusta bármelyik szolgáltató, cég, vagy a felső vezetés...
Ja, és nem kell a komment: ők is kőkeményen profitorientáltak és nem szívjóságból teszik azt és úgy amit. Csak lehet így is... -
Healbacsi #7 Cateran: ez a video sok renderelt es ingame motorral ellatott videobol van osszekalapalva. A jatekban sok video lesz majd, de az atvezetoek kozott sok lesz ami a jatek motorja fogja lenyomni neked, amint amit most a wow is hasznal, azokra a videokra eddig meg nem volt panasz.
Yesname: nem tudjuk sajnos mirol beszelsz, pedig en az osszes blizz jatekkal jatszottam, nemelyekkel tobb evet is. Reszletezd mit akartal leirni, mert igy cickafarkat se er. -
Lehet van összefüggés -
Ry0K3N #5 A full renderelt valószínüleg 27. én derül ki hogy mi is lessz. Mind a WC2 WoW esetében az intróvideót megjelenés előtt kiadták, Hogy most itt az a marine összerakós lenne nem tudni (nagyon remélem hogy nem). Azt sem tudni igazán mennyi full renderelt lessz egyáltalán benne mert a gettyburg-i rész most látom momentán először. -
#4 Határozott visszalépés a Blizzardtól. Óriási csalódás a trailer. Aki szereti a Blizzard játékokat tudja mirő beszélek. A lustaság náluk is felütötte fejét sajnos. :( -
cateran #3 Hat nem tudom:S A hangulat valoban odabasz,de a grafikusok mintha 5 evet fejlodtek volna vissza...pontosabban hol vannak mar a szepen (es full) renderelt videok? Mert ez nem az,ez vmi keverek...(osszehasonlitva a wowos,de akar meg a wc3-as videokkal,minosegben sehol sincs..hangulatban viszont..ahh well..majdnem elorendeltem..:D) -
#2 Ennyi év után, az az 4 nap baromi közel van :) -
#1 Kuuurva messze van még 27 :(