Ötvös Tibor

Átalakul az Overwatch frissen átalakított karaktere

Hanzo új külseje nem nyerte el az Overwatch rajongók tetszését, így a Blizzard máris módosított rajta.

Karácsony közeledtével a kirobbanó sikerű Overwatch is kap számos ünnepi frissítést és ezek közé tartozik a gyűlölt Hanzo új skinje is. Az íjász karaktere megkapta a képregényekben látott kinézetét, ám ez nem nagyon nyerte el a rajongók tetszését. Hanzo a Casual névre keresztelt skinben a karakter eléggé megőszült és ezzel azért akadtak problémái a harcost kedvelő játékosoknak. A Blizzard meghallotta a panaszaikat és már be is mutatták a frissen updatelt karakter új skinjét.

Ahogy a lenti képen is látszik, az ősz szakáll és haj a múlté, visszatért a megszokott szín. A frissítés azonban csak januárban élesedik és addig marad az idősebb kinézet. Az Overwatch világában egyébként jelenleg is zajlik a Winter Wonderland 2017-es eseménysorozata és ennek köszönhetően hófedte pályákon harcolhatunk egymással. Az esemény egyébként január 1-ig tart.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kvp #1
    Azert lehet erdekesebb lett volna, a mostani multiplayer helyett (mellett) vegul megis megcsinaltak volna az eredetileg tervezett tortenet alapu jatekot. Persze a videokbol/kepregenyekbol is lehet tortenetet epiteni, csak ettol meg kevesbe erdekes a jatek. (a transformersbol is a filmek/rajzfilmek lettek igazan hiresek, nem az eredeti jatekfigurak amiknek a reklamozasara anno a rajzfilmek keszultek)