Ötvös Tibor

Mozgásban a Fable III


Már eddig is sokat foglalkoztunk a Lionhead Studios legújabb játékával, a Fable harmadik részével, mely szerencsére PC-re is megjelenik.

Eddig mindössze képeket és előre renderelt videókat láthattunk a játékból, ám az este befutott az első, magából a játékból származó trailer, melyben karakterünk egy kislányt ment meg egy farkas csordától. A videóban látható, hogy a grafikával nem lesz baj és a harcrendszer is jónak tűnik - ismét -, viszont vér egyáltalán nem található benne.


A népszerű sorozat harmadik részében már az elérhető legmagasabb hatalom birtokosaként térünk vissza Albionba és királyként számos új lehetőségünk lesz majd. Lehetünk bőkezű és igazságos uralkodók, de véreskezű zsarnokként is viselkedhetünk. Albion világa alkalmazkodik személyiségünkhöz, szóval egy habzó szájjal parasztokat kivégző király ne várjon zöldellő mezőket birodalmában.

A Fable III október 26-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Indigo #5
    Az bizony lecsó, nagyon jó a megfigyelő képességed :)

    Mindenesetre akkor sem azzal a rohadt nevetséges "odacsapok és kifröccsen húsz liter vére" típusú ostobasággal traktálják a játékost. De én inkább annak örülnék, ha egyáltalán nem lenne benne vér.
  • narumon #4
    Meg ha megnézitek a videot akkor ott a vér a földön. Vagy az lecsó?
  • zola2000 #3
    Egyetértünk, különben is a fable mindíg is ilyen volt.
  • Indigo #2
    viszont vér egyáltalán nem található benne.

    Mi az, hogy "viszont"? Én ezt kifejezetten pozitívnak tartom.
  • JaSoN HuNTeR #1
    Én várom :)