Ötvös Tibor

Jön a Need for Speed: Shift 2

Miközben mindenki a Criterion féle Hot Pursuit legújabb részével foglalkozik, addig az Electronic Arts már a következő Need for Speed játékon dolgozik.

Ezt egyébként a Slightly Mad Studios egyik ex-programozó, Chris Mcclure árulta el. A nyilatkozata szerint "a legtöbbet egy nyitott világú rendszeren dolgozott és a Need for Speed: Shift 2-n". A dolog egyáltalán nem lenne meglepő, hiszen az Electronic Arts számára szép hasznot hozott a szimulátor, ám hivatalos forrásból eddig nem erősítették meg az értesülést.



A Need for Speed: Shift tavaly jelent meg és szép sikert aratott. Ezután mindenki a Criterion féle részre koncentrált, de a kiadó már ekkor bejelentette, hogy dolgoznak egy újabb játékon is, mely 2011 márciusában jelenik majd meg. Nagy a valószínűsége, hogy ez a Shift 2 lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • havasdani #17
    Most valaki mondja már meg hogy 2011 elején lesz vagy a végén mert van ahol ezt irják van ahol meg amazt:S Amugy én örülök a folytatásnak nem volt rosz az első se.
  • Tower Guard #16
    Nah ezt jól elírtam
    "NFS"
  • Tower Guard #15
    Na de...
    Most jön ki a Word, készítik a Hot Pursuitot, de már a Shift2-t tervezik
    Miért kell amúgy ennyire ömlesztve adni ki a NFSU sorozatot.
    Jó tudom a bevétel jó, pénz beszél, de hova ennyire?
  • Ender Wiggin #14
    A Shift sem szimulátor, tehát versenyzésre csak kisgyerekeknek ajánlható (akik még nyitottak az EA szarságaira). Sőt nekik sem, mert árkád versenyzésre még mindig jobb a GriD.
  • tomboy013 #13
    Szerintem a Shift igen jó játék lett :) Nekem pl a grid az egyáltalán nem jött be, az irányítása hulladék volt számomra a shifé jobban tetszett, meg a shiftbe ott volt a külső belső tuning ami nálam kötelező egy jó autós játéknál :) Várom a Shift 2-őt. Biztos zsír lesz az is
  • sanyicks #12
    shit egy szar, el kéne felejteni ezt a szánalom fizikás, sablonpályás körversenyes témát 40 ilyen játék van már.
    Vagy csináljanak olyan mint az 5, vagy olyat mint a 4 és 3
  • zsottya #11
    Az NFS5-ről most nem volt szó. De teszem fel a kérdést: miért baj hogy nfs néven jön ki egy új autós játék más stílusban mint az eddigiek? Értem én hogy így jobban veszik de 10000-szer ugyan azt nem lehet, újítani kell.
    Plusz ez a törés kérdése... hát mindenki igényét nem tudják kielégíteni max ha betesznek egy törés be/kikapcsolási lehetőséget (nem tudom hogy most az újabb részekben van-e, ha van a probléma megoldva). A grid jó volt de ne hasonlítsuk az nfsekhez :)
  • DjDano #10
    Azért az érdekes hogy pont a NFS 5 Porshe és a Shiftet ajnározzák egyesek, aminek köze nincs a játék eredetileg is arcade szellemiségéhez... Nem azt mondom hogy nem jó, csak nem igazi NFS
  • Jagdgeschwader #9
    Fölraktam, megnéztem, tényleg törnek

    Előző kommentem utolsó mondatát kéretik figyelmen kívül hagyni...
  • KillerBlue #8
    Mi a fenéről beszélsz a Shift-ben volt sérülés.