17
-
havasdani #17 Most valaki mondja már meg hogy 2011 elején lesz vagy a végén mert van ahol ezt irják van ahol meg amazt:S Amugy én örülök a folytatásnak nem volt rosz az első se. -
#16 Nah ezt jól elírtam
"NFS" -
#15 Na de...
Most jön ki a Word, készítik a Hot Pursuitot, de már a Shift2-t tervezik
Miért kell amúgy ennyire ömlesztve adni ki a NFSU sorozatot.
Jó tudom a bevétel jó, pénz beszél, de hova ennyire? -
Ender Wiggin #14 A Shift sem szimulátor, tehát versenyzésre csak kisgyerekeknek ajánlható (akik még nyitottak az EA szarságaira). Sőt nekik sem, mert árkád versenyzésre még mindig jobb a GriD. -
tomboy013 #13 Szerintem a Shift igen jó játék lett :) Nekem pl a grid az egyáltalán nem jött be, az irányítása hulladék volt számomra a shifé jobban tetszett, meg a shiftbe ott volt a külső belső tuning ami nálam kötelező egy jó autós játéknál :) Várom a Shift 2-őt. Biztos zsír lesz az is -
sanyicks #12 shit egy szar, el kéne felejteni ezt a szánalom fizikás, sablonpályás körversenyes témát 40 ilyen játék van már.
Vagy csináljanak olyan mint az 5, vagy olyat mint a 4 és 3 -
zsottya #11 Az NFS5-ről most nem volt szó. De teszem fel a kérdést: miért baj hogy nfs néven jön ki egy új autós játék más stílusban mint az eddigiek? Értem én hogy így jobban veszik de 10000-szer ugyan azt nem lehet, újítani kell.
Plusz ez a törés kérdése... hát mindenki igényét nem tudják kielégíteni max ha betesznek egy törés be/kikapcsolási lehetőséget (nem tudom hogy most az újabb részekben van-e, ha van a probléma megoldva). A grid jó volt de ne hasonlítsuk az nfsekhez :) -
#10 Azért az érdekes hogy pont a NFS 5 Porshe és a Shiftet ajnározzák egyesek, aminek köze nincs a játék eredetileg is arcade szellemiségéhez... Nem azt mondom hogy nem jó, csak nem igazi NFS -
Jagdgeschwader #9 Fölraktam, megnéztem, tényleg törnek
Előző kommentem utolsó mondatát kéretik figyelmen kívül hagyni... -
KillerBlue #8 Mi a fenéről beszélsz a Shift-ben volt sérülés. -
Jagdgeschwader #7 Fasza játék a Shift, nem értem miért kell fikázni. Jó, nem tökéletes, de üdítő színfolt az egy kaptafára készülő NFS-ek között. Azért remélem a folytatásban törnek majd a kocsik. -
oppenheimer #6 én speciel pont leszarom, hogy az előző nfs-ek az arcade jatékstílusokról voltak híresek, és hogy a shiftnek semmi köze ehez. attól függetlenül egy nagyon jól sikerült játék marad. -
Eriongtk #5 #2:
Igyvan... NFS soha nem volt szimulátor, arcadeként indult, és folytatta is nagyon sokáig, majd jöttek ezek a nagyokosok és kitalálták, h milyen jó lenne belőle szimulátor. Hülyeség... nem értem miért kellett (marketing, ofkorsz).
NFSben nincs törés, ha zúzni akarok, akkor flatout, vagy ha még jobban árkádot, akkor burnout :)
Alap, mint ahogy feljebb is írtam: ez nem nfs, nembaj, majd criterion által elkövetett részre leszek kíváncsi. -
ata4100 #4 Pedig, pont, hogy nem felel meg... Meg sem közelíti a Grid játékélményét, és színvonalát... Egyszerűen az NFS nem jó ebben. Én NFS-t azért akarok játszani, hogy turbózhassam a verdákat, szétzúzhassam a rendőr autókat.
Továbbra is tartom: ha versenyezni akarok ott a Grid. -
oppenheimer #3 de, pont hogy az első követelménynek megfelel...
majd ha lesz pc-re is grand turizmo akkor lesz értelme az állításodnak -
ata4100 #2 Szerintem meg, ha versenyezni akarok akkor ott a grid, a grand turismo. Ha törni, zúzni, 300-al száguldozni a városban akarok akkor meg ott az NFS. Na a Shift egyik követelménynek sem felel meg... kukába vele.. -
oppenheimer #1 VÁÁÁÁÁ EZAZ! még kicsit rendbe rakják a fizikát, kicsit több kocsi és pálya és tökéletes!