Ötvös Tibor

Bemutatkozott az új Need for Speed

Az illegális versenyek világába tér vissza a Need for Speed új része, az Unbound.

A Need for Speed név sajnos már közel sem csillog olyan fényesen, mint a '90-es években vagy akár az Underground idején. A sok középszerű bejegyzés miatt egyre kisebb hírértékkel bír egy-egy újabb fejezet bejelentése, de a most leleplezett Unbound feltehetően még a korábbinál is jobban megosztja majd a rajongókat.

A december 2-án érkező új rész ugyanis az illegális versenyek világába kalauzolja ismét a játékosokat, de nem a korábban megismert körítéssel. A rajzfilmesebb megvalósítás alapból érdekes választás, viszont a közeg sokat javíthat a megítélésen. A versenyekre be kell neveznünk egy bizonyos díjjal, amit el is veszítünk, ha nem nyerünk.

Így nem lehet agyament módon mindenhol elindulni, mivel a pénzünk véges. És persze a rendőrök is bekavarhatnak a dolgokba. A megjelenés közeli, szóval biztosan kapunk még további infókat a sztoriról vagy akár a módokról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gabbbbbbbbbbbb #5
    Csak a nosztalgia beszél belőled. Asus EEEpc-men most is rajta van a Porche Unleashed, de szívesebben játszom a HoT Pursuit 2-vel és az is elég gyenge az UG1-2-höz képest, de sajnos ahhoz nem elég erős a vas..
  • Zsoltee_a_bator #4
    A Porsche Unleashed-el erte el a szeria a csucsat.. azota csak lefele tart :)
  • Ender Wiggin #3
    lehet, hogy ezeket is a "család"-ra kéne kihegyezni, esetleg a világűrre, mint a mindtaként szolgáló filmeket :-D
  • Macropus Rufus #2
    Valahogy nem jön ez össze nekik. Az NfSU1-2 valamint a Most Wanted után, elszállt az kreativítás. Ez -sztem -ugyan olyan gagyi lesz mint az összes több NfS amik a fent már említettek után jöttek ko. Részemről nem várós.
  • csulok0000 #1
    nem igazán jött át az érzés, hogy ez egy jó versenyzős játék lesz. Félek, hogy itt is többet kell majd menedzselni a játékot mint versenyezni...