Ötvös Tibor

A Transformers: War for Cybertron első 10 perce


Korábban már kiemelten is foglalkoztunk a High Moon Studios ígéretesnek tűnő Transformerses játékával, de a mai napon megjelent a neten az első 10 perce az akciójátéknak.

Bár a fejlesztők eddigi két programja, a Darkwatch és a Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy személy szerint nagyon tetszett és a Transformers: War for Cybertron előzetes videói és nyilvánosságra került részletei is elég ígéretesnek tűntek, de a lenti játékmenet elég nagy csalódást okozott. Azt viszont mindenképpen el kell ismerni, hogy az utóbbi időkben megjelent Transformers programok közül még így is kiemelkedik.


A játék története nagyon egyszerű. Az Álcák és Autobotok az otthonukat jelentő Cybertronért hacrolnak egymással, mely egyébként maga is egy Transformer. A programot a legújabb Unreal motor hajtja és már kapható a boltokban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • davee16 #9
    Szerintem is nagyon jó game a történet is jó lehetne jobb is de így is nagyon tetszik... amugy már csak a netes verziójára lennék kiváncsi...
  • Ray78 #8
    Jól "beszélsz".
  • Csakezmaradt #7
    Nem tetszik, ne játssz vele, vagy csinálj jobbat. Különben pedig: Kuss...
  • fozerl #6
    Szerintem is kész röhej ez a game. Azt viszont nem értem hogy az IGN mire adott neki 9 pontot. Nevetséges, hogy egy Uncharted 2 és egy Heavy Rain szintre hozza pontilag ezt a B kategóriás szemetet.
  • FoodLFG #5
    gagyi grafika, fos textúrák, 0 dinamikus fény, 0 fizika. konzol.
    zárt terekben mész előre és lősz.
    unalmas.

    Egyébként meg az Unreal Engine 3-ból a Mirror's Edge mennyivel hihetőbb környezetet hozott már ki. Tehát még a rendelkezésükre álló eszközöket is szarul használták fel.
    http://www.youtube.com/watch?v=5UPi5uiKIls&hd=1
  • kissssss #4
    inkább a kettőt egyszerre csinálják lehet hogy a grafika jó lesz de ki törölhetjük vele a seggünket ha csak egy faék egyszerűségű egygombos klikkversenyt csinálnak belőle.
    eddig engem sem győzőt meg.
  • Narxis #3
    Előrefelé.
  • szabroy #2
    szerintem tragikus... :( visszafele fejlesztenek?!
  • Gyuszopapa #1
    Grafika jónak tünik.