Ötvös Tibor

Half-Life 3 vagy Episode 3?

Az idei E3 eddigi is nagyon bőségesnek tűnt, de a Valve most megint rátett a várakozásokra egy lapáttal.

Pedig úgy tűnt, hogy a csapat a június 14-én kezdődő kiállítás nagy csalódása lehet, hiszen korábban bejelentették, hogy a sokak által nagyon várt Portal 2-t nem hozzák ki az expóra. De rögtön hozzá is tették, hogy cserébe egy nagy meglepetéssel készülnek. A legtöbben rögtön úgy vélték, hogy egy esetleges Left 4 Dead 3 bejelentésre számíthatunk, ám a ma felkerült kép alapján ez nem így lesz.



Persze nem elképzelhetetlen, hogy megkapja megérdemelt harmadik részét a zombis lövölde, ám az éjszaka megjelent képen a Half-Life sorozat hőse, Gordon Freeman neve szerepel és az E3 első napját jelző június 14-i dátum. Ez tulajdonképpen két dolgot jelenthet: a Half-Life 3-mat vagy - és erre nagyobb az esély - az Episode 3-mat.

Ráadásul egy újabb képen fedezhetők fel bizonyos erre utaló jelek. Ez a Team Fortress honlapján bukkant fel és a rajongók már rögtön kiszúrtak pár sokat mondó jelet.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FRISSÍTÉS: Sajnos a Valve vezetője, Gabe Newell a sajtó megkeresésére egyértelművé tette, hogy a fenti kép hamis, fake, ám a Half-Life Episode 3 E3-as bejelentését nem cáfolta - de nem is erősítette meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JaSoN HuNTeR #23
    Gabe Newellt de utálom...
  • sanyicks #22
    buzi köcsög valve :) a sztím meg jó mer eksönös.
  • Tinman #21
    Inkább egy alternatív valóságból... mert a Left for dead amíg jó pénzt hoz, addig "scratch my sack" megy náluk. Mondtám már ma, hogy buzi Valve? Köcsög sztím?
  • Zolivok #20
    lószaros
  • Zolivok #19
    Javaslom hogy az igék helyett is használjátok a szar szót de lehet hogy színesebbé lehetne tenni pl lószar, kutyaszar, tukánszar, tyúkszar, orángutánszar. Szerintem nyelvünk felvirágozna. Kb én nagyon szeretem a finom csokis kekszet. Én szarosan szarozom a lószarony kutyaszhart.
  • amitakartok #18
    "A half life 2 ep3 már túl régen fejlesztik ahhoz hogy egy 5 órás kiegészítő legyen."

    Nem fejlesztik. Pár hónapja volt itt egy hír, hogy senki sem dolgozik rajta mert mindenkit átvezéreltek a L4D frontra.
  • Seth #17
    Te a jövőből jöttél, egészen pontosan 2020-ból
  • Macccy #16
    Megszokható és szerintem még kényelmes is ... ne szarozzunk már, büdös lesz. Nem jobb mint az egér, hogyan lehetne, főleg mivel az egeret 15-20 éve használja mindenki napi rendszerességgel, én is és kiforrott eszköz. De szarnak akkor se szar az a bizonyos kontroller.
    A 'mindenki' nevében pedig hülyeség általánosítani, attól hogy leírja valaki még nem lesz igaz.
    Na de hogy idevágjon, biztosan, sőt remélem meg fog jelenni PC-re továbbra is a Half-Life minden epizódja, nem lesz itt gond a kontroller kérdéssel! Na lássuk a Lambdát!
  • sanyicks #15
    pedig de. A pár millió játékos elvan, vagy nem ismer mást, és van néhány elvakult hülye, akik azt mondják jó, pedig inkább csak megszokható de az egérhez képest akkor is szar :)
  • Fbn Lx #14
    megjelent végre a half life három
    installálom