23
-
#23 Gabe Newellt de utálom... -
sanyicks #22 buzi köcsög valve :) a sztím meg jó mer eksönös. -
#21 Inkább egy alternatív valóságból... mert a Left for dead amíg jó pénzt hoz, addig "scratch my sack" megy náluk. Mondtám már ma, hogy buzi Valve? Köcsög sztím?
-
Zolivok #20 lószaros -
Zolivok #19 Javaslom hogy az igék helyett is használjátok a szar szót de lehet hogy színesebbé lehetne tenni pl lószar, kutyaszar, tukánszar, tyúkszar, orángutánszar. Szerintem nyelvünk felvirágozna. Kb én nagyon szeretem a finom csokis kekszet. Én szarosan szarozom a lószarony kutyaszhart. -
amitakartok #18 "A half life 2 ep3 már túl régen fejlesztik ahhoz hogy egy 5 órás kiegészítő legyen."
Nem fejlesztik. Pár hónapja volt itt egy hír, hogy senki sem dolgozik rajta mert mindenkit átvezéreltek a L4D frontra. -
#17 Te a jövőből jöttél, egészen pontosan 2020-ból -
#16 Megszokható és szerintem még kényelmes is ... ne szarozzunk már, büdös lesz. Nem jobb mint az egér, hogyan lehetne, főleg mivel az egeret 15-20 éve használja mindenki napi rendszerességgel, én is és kiforrott eszköz. De szarnak akkor se szar az a bizonyos kontroller.
A 'mindenki' nevében pedig hülyeség általánosítani, attól hogy leírja valaki még nem lesz igaz.
Na de hogy idevágjon, biztosan, sőt remélem meg fog jelenni PC-re továbbra is a Half-Life minden epizódja, nem lesz itt gond a kontroller kérdéssel! Na lássuk a Lambdát! -
sanyicks #15 pedig de. A pár millió játékos elvan, vagy nem ismer mást, és van néhány elvakult hülye, akik azt mondják jó, pedig inkább csak megszokható de az egérhez képest akkor is szar :) -
Fbn Lx #14 megjelent végre a half life három
installálom -
Jimmyke #13 Azta, micsoda sokat mondó jel! -
#12 A szarba lehet ennyit szarozni egy szaros mondatban? Amúgy én is ezt hittem, de nem ... Akkor én és még pár millió játékos nincs is benne a 'mindenki'-ben? A szarba! :) -
#11 Miért szar konzolra jelentenék be? Konzolon szarok az FPS-ek, ezt mindenki tudja. -
#10 :D -
avman #9 pisztoly csőre tölt... -
Csak77 #8 valószínűleg ez lesz -
bippo #7 " sokak által nagyon várt Portal 2-t nem hozzák ki az expóra."
Senki nem mondta, hogy nem viszik ki az expóra. A külön Portal 2 Event-et törölték csak, - helyette lesz meglepi - ettől még várhatóan valamilyen szintű bemutatója lesz a Portal 2-nek, tessék elolvasni az eredeti nyilatkozatot. -
#6 Bejelentik a konzol exkluzív HL3-mat. -
ADAMEX9 #5 Pedig, de jó lenne már az Episode 3... -
#4 Az a tf2-es kép van legalább fél éves :D -
#3 2 dolgot biztosan tudhatunk :
1. Az epizódikus megjelenéssel a valve már befürdött
2. A half life 2 ep3 már túl régen fejlesztik ahhoz hogy egy 5 órás kiegészítő legyen. -
FoodLFG #2 hiszem ha látom. a Valve már csak egy bohóc csapat. -
#1 confirmed fake.