Ötvös Tibor

Két Harry Potter and the Deathly Hallows játék készül

A Harry Potter franchise nagyon jól jövedelmez mindenkinek.

Az írónő, J.K. Rowling Anglia második leggazdagabb nője, a filmet készítők (színészek és a stúdió egyaránt) szép summát tesznek zsebre minden rész után és a játékvilágban is szépen fogynak a minőségileg sajnos kifogásolható Harry Potteres játékot. A széria azonban hamarosan a végéhez ér, hiszen elkészült az utolsó könyv, ám a résztvevők még szeretnének további milliókat keresni, ezért két részben forgatták le a varázslótanonc utolsó kalandját.



Az Electronic Arts is úgy döntött, hogy - a stúdióhoz hasonlóan - ők sem pazarolnak el egy lehetőséget és két részben adják ki a filmhez kapcsolódó videojátékot. A hivatalosan Harry Potter and the Deathly Hallows - Part One címet viselő rész azonban meglepő módon nem a megszokott műfajban indul, hanem "kőkemény" akció-kalandjáték lesz.

Az ősszel megjelenő játék ezúttal Hogwarts területén kívül játszódik és egy fedezékrendszert használó "Gears of War"-klón lesz. Természetesen nem folyik patakokban a vér, de az eddiginél sötétebb és akcióközpontúbb lesz a program. Azt még nem tudni, hogy a Part Two is ezt a vonalat követi majd vagy sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fbn Lx #4
    Ez miez?
    Nekem Harry Potter: the shadow of Chernobylnak tűnik, így ránézésre.
    Ha lehet benne nácikat ölni riktuszemprával meg mimbölvimböllel, na meg a végére előjönnek a zombik és a földönkívüliek is megszállják a világot, és felszedhetünk benne géppálcát illetve vállra vehető mágiavetőt.... akkor fantasztikus lesz, és 10milliós példányszámban fog elkelni, sőt, egy külön frencsájsznak is kiváló, évenként megjelenő új epizódokkal.
    Multipléjer is bejátszik természetesen, tím detmeccs, varázslók vs. csernobili torzszülöttek, de itt az egyenlő erőviszonyok érdekében az utóbbiak is varázsolhatnak, illetve használhatják a nimbus kétezrest, ami kétszemélyes kell, hogy legyen, és az egyik játékos csak a rászerelt gépágyút irányítja.
    Na most mondja valaki, hogy nem vagyok egy szoftverdizájner géniusz, tudom én, hogy mi kell a népnek :0
  • Julius Caesar #3
    Varázslótanonc. Közhelypufogtatás indulhat! Hányszor kell még leírni ezt a vérgáz, elcsépelt szót, csak hogy ne legyen szóismétlés. Kellene írni egy ilyen tiltott szavak listáját, már van is pár ötletem:
    varázslótanonc, nóta, portéka, drótszamát satöbi
  • Carloska #2
    Harry Potter 4 játék kurva nagy favorit :D
  • janyikzs #1
    Nekem nagyon tetszettek a korábbi részek, és úgy volt jó, ahogy volt. Én azt a játékmenetet élveztem.
    Nem állítom, hogy ez rossz lesz, de akkor inkább csináltak volna egy köztes részt (pl. Harry Potter 1.5) vagy egy reboot-ot és abba viszik bele az újítást.