Ötvös Tibor

Mozgásban az utóbbi évek legjobb platformere

A Braid után egy újabb remek platformer van készülőben, melyet ezúttal a Playdead követ el.

A Limbo első körben csak az Xbox Live rendszerében lesz elérhető, de a fejlesztők nem tartják kizártnak, hogy siker esetén áthoznák PC-re is a fantasztikus hangulatú játékot. Első blikkre azt hiszem, hogy a többségnek rögtön Tim Burton neve ugrik be, ha ránéz a lenti mozgóképre. A Limbo ugyanis egy olyan hangulatos és monokróm világgal rendelkezik majd, melyet egyébként a rendező is megirigyelhetne.


A Limbo főszereplője egy kisfiú, aki eltűnt kishúga keresésére indul. A sztori banális és ezerszer elsütött elemekből építkezik, de mindenért kárpótol majd a játék megjelenítése. Nem véletlen egyébként, hogy a Playdead programját az idei Független Játékok Fesztiválján komoly díjakkal jutalmazták.

A Limbo nyáron válik elérhetővé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #8
    Én is azt mondom, de wiire van sok ilyen (még a wiiwaren is a lost winds 1 és 2, tower of shadows, megaman 9, 10), de persze a jobbak teljes áron vannak, de megérik.
  • Tinman #7
    Ez igen! Ez már valami! Vevős!
  • shenmuedc #6
    Kár , hogy ennyire perifériára kerültek a platformjátékok. Inkább még sok ilyet mit az egy kaptafa GTA... meg call of duty x szarságokat.
  • zola2000 #5
    De most arról volt szó, hogy ez a legjobb platformjáték, hát biztos nem lesz rossz, de azért mérföldekkel gyengébb cím, és olcsóbb is persze mint egy galaxy2/NSMB.
  • Moyko #4
    Limbo-t A MG2 -hőz hasonlítani olyan, mintha a SIN City -t hasonlítanád a Brumi Maci képregényhez.
  • Hegi90 #3
    Engem is :)
  • Hoz_Hun #2
    Én ugyan itt a videót nem találom (neten máshol megnéztem), de a játék felkeltette az érdeklődésemet. Lehet be is fogom szerezni, ha nem adják nagyon drágán.
    Hangulatra engem a The Path-ra emlékeztet.
  • zola2000 #1
    LOL, a legjobb platformer?! A Mario Galaxy 2nél biztos nem lesz jobb.