Ötvös Tibor

Készül az Alpha Centauri 2 és a Railroad Tycoon 4?

Sid Meier nevéhez olyan klasszikus címek fűződnek, mint a hamarosan új résszel jelentkező Civilization vagy a Pirates!.

A tegnapi napon a "mester" egy internetes magazinban válaszolt a rajongók és az újságírók kérdéseire és ebben a kérdezz-felelek játékban felmerült két másik kultikus program, az Alpha Centauri és a Railroad Tycoon esetleges folytatásának ötlete is. Mindenesetre úgy tűnik, hogy a Civilization V után az Alpha Centauri 2 vagy a Railroad Tycoon 4 lesz a következő projekt.

"Mindig öröm hallani olyan emberekről, akik szeretnének visszatérni egy általunk alkotott univerzumba" - kezdte Meier. "Az Alpha Centauri készítésére örömmel gondolok vissza, a Civilization sorozat egy érdekes fejlődési lépcsőfokának gondolom. Értékeljük a rajongók kitartását és feltettük a "meg kellene csinálni" listánkra."

"Sajnos most nem azért jöttem, hogy új projektekről számoljak be, így több információt nem adhatok. Ahogy a Railroad Tycoon 4-ről sem, mely szintén fent van az előbb említett listánkon a Firaxisnál."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mujahedin #7
    az nem volt gyerekjáték, legalábbis az építés. Végre nem úgy volt hogy van 1 vagy 2 vágány, megy a vonat, jön az expressz, tehervonat elhalványodik, átmegy rajta az expressz, hanem a hálózatot végre te magad csináltad meg, nem tudtak átmenni egymáson a vonatok. A baj az volt hogy a jelzőrendszer AI-ja gáz volt és nagyobb forgalomnál bedugult, mert mondjuk beengedte oda a vonatot ahol mondjuk szembe jött egy másik, ami nem tudott visszatolatni, mert a mögött jött a következő.

    A 3 meg olyan volt mint a 2, csak már d3-ben, bár tele grafikai hibákkal.
  • narumon #6
    Tényleg volt Railroad Tycoon 3 csak azt nem Sid csinálta. Emlékszem, hogy egy órát nem bírtam vele játszani annyira gagyi lett.... :(
    Amit legutóbb csinált Rails vagy mit, az meg nagyon gyerekjáték lett azzal meg az a baj.
  • lammaer #5
    Fenébe már ezekkel a hatásvadász cimekkel!

    Teljesen feldobódtam hogy nocsak, jön az AC, erre kiderül, hogy csak rajta van egy listán (mint az összes többi Sid Meiers játék).


    Menjetek, irjatok Blikket ezzel a stilussal :(
  • donatus13 #4
    Railroad tycoon 3 ? gratulálok a hatalmas cikk szerzéshez megint.
  • mujahedin #3
    EPIC FAIL! A Railroad Tycoon már évekkel ezelőtt megjelent :DD
  • Poetro #2
    Tudtommal a Railroad Tycoon 3 még 2003-ban megjelent, nem tudom, miért lenne készülőben, keress rá mondjuk Wikipedia-n.
  • narumon #1
    Pedig Railroad Tycoon 3 kell kell kell!!!