Ötvös Tibor

Megjelent a Lord of Ultima

Az Electronic Arts ismét "jó dolgot tett", hiszen megjelentette az Ultima világában játszódó, teljesen ingyenes, böngészőben játszható stratégiai játékot.

A Lord of Ultima a méltán híres és ismert Ultima világában játszódik és a játékban lehetőségünk lesz a különböző fórumokon keresztül a többi játékossal kereskedelmi viszonyt fenntartani vagy akár szövetséget is kötni. A játékban lehetünk békés kereskedők, aki a különböző diplomáciai lehetőségeket kihasználva minden lehetséges féllel üzletel vagy rettegett hadvezérek is, aki félelmetes seregével átgázol mindenen és mindenkin.



A Lord of Ultima Caledonia világában játszódik és a játékosok, mint frissen megérkezett hódítók egy aprócska falu vezetőjeként kezdik meg a kalandjukat és innen indulhat el mindenki az általa kívánt irányba. A Lord of Ultima itt érhető el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Poetro #7
    A Lord of Ultima a méltán híres és ismert Ultima világában játszódik és a játékban lehetőségünk lesz a különböző fórumokon keresztül a többi játékossal kereskedelmi viszonyt fenntartani vagy akár szövetséget is kötni.


    Nem teljesen értem a jövő időt, ugyanis a játék már jó ideje alpha és talán pár hónapja nyílt beta formában is hozzáférhető, azaz aki akarta, és vannak tobb mint 20 ezren, azok már eddig is kipróbálhatták.

    A játékban lehetünk békés kereskedők, aki a különböző diplomáciai lehetőségeket kihasználva minden lehetséges féllel üzletel vagy rettegett hadvezérek is, aki félelmetes seregével átgázol mindenen és mindenkin.

    Namármost igazi kereskedelem nincs, mivel nem lehet követelni semmit, a másik fél vagy küldi a szállítmányt, vagy nem, valamint a 5 erőforrás közül csak fát, követ, vasat és élelmet lehet küldeni, aranyat nem.

    Egyébként a békés életmód nem jellemző a játékra, mivel egymagadban semmire nem jó a játék, hacsak nem akarsz csak védekezésre berendezkedni, és nyersanyagot termelni. Ezzel pedig az a probléma, hogy előbb-utóbb kifoszztják a városodat, később, ha van már várad is, akkor el is fogják foglalni, mivel a játék egyik lényege a harc.

    Ennek okán szövetségesek nélkül nem jutsz semmire, mert előbb utóbb bedarálnak, vagy a szövetségek, vagy egy másik önálló város.
  • gecselac #6
    Engem is ledobott. Másrészt tele van hibákkal, de elég szép, és jó lenne.. .. (Chrome-mal próbáltam).. Kár, hogy az alapötlet már ezeréves, és sok újat nem igazán tud muatatni..
  • JeD #5
    Natessék, beszóltam neki, erre ledobott :) Asszem ebből nekem ennyi elég volt :)
  • JeD #4
    Eh... ennek egész konkrétan mi köze van az Ultimához? Lord British? Erények? Az ottani osztályok?...

    Ráadásul lassú is :)
  • Loverman #3
    az Ultimához van köze. értelemszerűen az Ultima Online az Ultima mmo változata volt. De az alapjáték nem az UO.
  • Narxis #2
    Tetszik.
  • radical@work #1
    van ennek valami köze az Ultima Onlinehoz?