Ötvös Tibor

A hamufelhő miatt késnek a játékok

A jelek szerint az Izlandon kitört vulkánból származó hamufelhő a nyarali és repülni vágyók után most az Ausztrál játékosok életét is megkeseríti.
íbr> A legújabb kitörés miatt ugyanis újabb légzárat rendeltek el Európában (melyet közben szép lassan feloldanak) és emiatt a Konami ausztrál forgalmazója bejelentette, hogy számos, a hétre meghirdetett játékuk jelen állás szerint nem érkezik meg a boltok polcaira és a megrendelőkhöz. A következő programok késnek:

- A Silent Hill: Shattered Memories Wii kiadása nem jelenik meg április 22-én, míg a korábban leszállított PSP és DS verziók pénteken elérhetővé válnak.
- Puzzle Chronicles (PSP, DS)
- Karaoke Revolution (PS3, Wii)
- Scene It? Twilight (Wii, DS)
- GTi Club Supermini Festa (Wii)
- Sports Island (DS)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • krajcsovszkig #7
  Hát, ezekért nem is sírnék:D

  Am a második bekezdés elejéről lemaradt egy AltGr ;-)
 • IMYke2.0.0.0 #6
  Viszont, az idő pénz... és a pénzéhes banda nem engedheti meg magának a késlekedést.
 • Oláh Herkules #5
  éljen a kápítálizmus és a hatékonyság!

  már az is abszurd hogy ilyesmit repülővel mernek szállítani. Repülő arra kell amit TÉNYLEG gyorsan kell szállítani (ember, gyorsan romló nem tartósítható árú), minden másra hajó/vonat kéne...
 • TommyGun #4
  Nem tudom mikor veszik már észre hogy halott az egész terjesztési üzleti modell könyörgöm, nem a warez miatt buknak pénzt hanem mert nyomorékok akik nem ismerik fel merre haladunk...pancser banda.
 • TommyGun #3
  uTorrent nem késik...
 • endrev #2
  De nem bírnák ám helyi partnerre bízni, akinek csak átküldik az anyagot a neten, és ő majd legyártja helyben.. Neem, 2010-ben nekik REPÜLŐN kell DVD-t szállítani! :DDD
 • napimester #1
  Fingik egyet egy vulkán és megáll az élet ?!
  ROFL