Ötvös Tibor

FPS nézet az új Pókember játékban

A jelek szerint a Batman: Arkham Asylum egyértelmű anyagi és kritikai sikere komoly hatással lesz a többi szuperhősös játékra.

A Sega Vasember 2-jéhez még nem fűzünk túl sok reményt, ám az Activision ma bejelentett Spider-Man: Shattered Dimensions című programja már jobban fest. Magáról a játékról még viszonylag keveset tudni, hiszen a lejjebb látható, közel 2 perces teaseren kívül nem sokat mutattak a programból.

Amint az látható, a Spider-Man: Shattered Dimensions két főhőst kínál egyszerre. A klasszikus piros-kék ruhás Pókember képviseli majd a nyílt akciós részeket, míg a másik alak (aki egy másik dimenzió Pókembere) a lopakodós, Arkham Asylumos vonalat hozza be a kalandba.


Az Activision hozzátette, hogy ez eddig két dimenzió, de magában a játékban további két dimenzió várja majd a játékosokat. Hogy ez pontosan mit jelent, azt nem árulták még el, ám a videó vége felé látszik, hogy a klasszikus Pókemberes kalandok egy részét FPS-nézetből játszhatjuk végig, ami igen nagy újdonság lesz.

Az, hogy a játék során válthatunk külső és belső kamera között, szintén nem tudni. A Spider-Man: Shattered Dimensions még nem kapott megjelenési dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #4
    lehetne egy futurisztikus verzió is benne.
  • GG #3
    Egyik lehetne a "marvel" zombi univerzumból a zombi pókember. De tuti, hogy a szimbióta benne lesz valamilyen formában mert sokak kedvence az.
  • lucifer9393 #2
    De a műfaj alkotó szerintem akkoris a Mirrors Edge, mármint FPS nézetes ugrabugrálásnak ő az atyja( anyja). Javítsatok ki, ha tévedek.
  • Hornymut #1
    NA, ez jónak néz ki, csak el ne rontsák