Ötvös Tibor

Ennyi volt a második Bourne akció

Tegnap elég rossz hírt kaphattak a Starbreeze játékainak szerelmesei, hiszen az Electronic Arts hivatalosan is leállította a fejlesztők egyik játékának munkálatait.

A dolog már csak azért is ijesztően hathatott, mert ez a csapat dolgozik/dolgozott elméletileg a remek Syndicate folytatásán is. Ám ma szerencsére tiszta vizet öntöttek a pohárba és a kiadó valamint a fejlesztő bejelentette, hogy a leállítás a második Jason Bourne játékot érintette.



Persze a szerencsére kifejezést erősen idézőjelbe kell tenni, hiszen a The Bourne Conspiracy egész kellemes - és rövid - akciójáték volt, a verekedős részek pedig kifejezetten jól és hangulatosan sikerültek. Mindenesetre egy darabig tuti nem készül Bourne játék, hiszen a jogokat az EA birtokolja és a jelek szerint most nem akar játékot készítetni.

Szerencsére a Starbreeze egy második programot is fejleszt, melyről nem sokat árulnak el. Az biztos, hogy készül a The Darkness 2, ám a pletykák szerint a Chronicles of Riddick is új részt kap. És természetesen ott a Syndicate játék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • macseke #3
    juhúú, Syndicate játék!! :D Kedvet is kaptam újrajátszani, dosboxon biztos elmegy! :)
  • IMYke2.0.0.0 #2
    A Riddick játékot nagyon várom! A filmet tűkön ülve. :)
  • Loverman #1
    Nocsak, egy hír ami előbb van itt mint a gamestaron. ott még ott tartanak hogy nem tudják melyik játékot törli az EA.