Ötvös Tibor

Stílust váltott a The Grinder

Alig egy hónapja számoltunk be róla, miszerint az elég csúnyát bukó Wii-s The Conduit fejlesztői új játékuk multiplatform lesz.

A The Grinder címet kapott alkotásról akkor még egy elég felemás érzéseket kiváltott trailer is napvilágot látott, melyben játékmeneti elemeket is láthattunk. A jelek szerint a fejlesztők hallgattak a negatív visszajelzésekre és a mai napon hivatalosan is bejelentették, hogy a játék többé nem FPS.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A The Grinder mostantól egy felülnézetes akciójáték. Olyasmi, mint a frissen bejelentett Lara Croft and the Guardian of Light. A képeken is látszik, hogy a váltás jót tett a címnek - legalábbis a fórumokon örömmel fogadták a változtatást. Mindenesetre a négy-fős ko-op lehetőség továbbra is megmaradt, így a hangulatra sem lehet majd gond.

Érdekesség, hogy ez a változás a Wii-s verziót nem érint, az továbbra is FPS-nek készül. A játék 2011 végén jelenik meg Wii-re, PS3-ra, X360-ra és PC-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #5
    Igen, azért írtam hogy a gagyi conduit nem fogyott (300ezres eladás), míg a codok amik már jobbak fogynak wiin is (átlépik az egymilliót).
  • Szefmester #4
    Sztem meg de, de hát ízlések és ficamok...
  • ADAMEX9 #3
    Azért a CoD nem a gagyi kategória... :)
  • zola2000 #2
    Mellesleg wiin azért bukott a conduit, mert volt vagy KÉT ÉS FÉL órás a singleje, volt a multijában NÉGY pálya, és a beharangozott gyönyörű grafikája összehasonlíthatatlanul rondább lett mint a szintén wiis metroid prime 3é.

    Mellesleg wiin eladtak 2 millió metroid prime 3mat, 1,5 millió Call Of Duty 5öt, 1 millió COD4et ... és 300ezer conduitot. Szerintem ebből nem arra kéne következtetni, hogy az fpseket nem veszik wiire, hanem arra hogy nem vesznek meg az emberek minden gagyi cuccot még wiire sem.
  • zola2000 #1
    Tehát akkor a grinder című fps továbbra is wii exkluzív?