Ötvös Tibor

Bemutatkozott a King Arthur fejlesztőinek új játéka

A hazai játékfejlesztések mindig is kiemelt figyelmet kaptak nálunk és örömmel tudatjuk, hogy ha minden jól halad, akkor hamarosan egy újabb magyar sikerről számolhatunk be.

Az idei GDC-n ugyanis kint volt a King Arthurt készítő NeoCore is és kivitték legújabb stratégiai játékukat, mely a Lionheart: King's Crusade címet viseli. A külföldi sajtó ki is próbálhatta a programot, melyről végül pozitívan nyilatkoztak. A program a Total War nyomdokain halad, hiszen a körökre osztott és a valósidejű stratégiák elegye lesz.



Azt tudjuk, hogy Oroszlánszívű Richárd végül belebukott a III. keresztes hadjáratba, ám a King's Crusade sztorija szerint ez másként alakult és végül is Jeruzsálem teljes megszállása a fő célunk a játékban. A fejlesztők azonban a másik oldalról is megmutatják a harcokat, hiszen a III. keresztes hadjáratot megakadályozó Szaladin herceg csapatait is irányíthatjuk majd.

Mindenesetre a külföldi sajtónak tetszett a még nagyon korai fázisban leledző játék és ha szerencsénk van talán mi is vethetünk majd rá egy pillantást - még a megjelenés előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pretorian #9
    Na bazzzmeg
  • Pretorian #8
    A sportjátékok kivételével általában nem, de az egy olyan műfaj, amiben nehéz újat mutatni. A rókabőrözés és az egy műfajon belül folyamatosan megújuló tartalomszolgáltatás, valamint a szignifikáns újítások bevezetése egy játéksorozaton belül az más dolog. Ellenpéldaként ott a Total War-széria, bár ez a legutóbbi epizódra természetesen nem érvényes, az bőven jó lett volna kiegészítőnek is.
  • Pretorian #7
    A legtöbben csak lecserélik a skineket, írnak egy új sztorit a kampányhoz, és csak nagyon minimális mértékben újítanak (lásd Panzers, Rush for Berlin), na ez a rókabőrözés. Ez meg is látszik az értékeléseken.
  • Pretorian #6
    A sportjátékok kivételével általában nem, de az egy olyan műfaj, amiben nehéz újat mutatni. A rókabőrözés és az egy műfajon belül folyamatosan megújuló tartalomszolgáltatás, valamint a szignifikáns újítások bevezetése egy játéksorozaton belül az más dolog.
  • jonsilver #5
    Miért? A nem hazai fejlesztők nem ezt csinálják?
  • Pretorian #4
    *értékeléseit
  • Pretorian #3
    Ezzel a NeoCore-al is az lesz a probléma, mint a legtöbb hazai fejlesztővel: értenek egy műfajhoz (ami általában a stratégia), előállnak valami egyedinek legkevésbé sem mondható, de jól összerakott programmal, az meg is kapja a maga 90 körüli értékelésekeit. De aztán természetesen megpróbálnak 25 rókabőrt lehúzni a produktumról. Már alig várom a Rush for King Lionheart: Phase Two-t.
  • grebber #2
    Teljesen új game lesz!
  • Cat 02 #1
    Ez most kiegészítő lesz ?