Ötvös Tibor

Hiba volt az Avatar játék

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Ubisoft nem robbantott bankot a James Cameron készítette Avatar film játékváltozatával.

Ma pedig az Avalanche vezetője, Christofer Sundberg fakadt ki egy interjúban a kiadók rossz üzletpolitikája miatt és példaként a francia cég produktumát hozta fel. Aki esetleg nem ismerné az Avalanche fejlesztőcsapatát, annak eláruljuk, hogy az ő nevükhöz fűződik a hamarosan megjelenő Just Cause 2, mely első körben elég magas pontszámú értékeléseket kapott.



"Úgy hiszem, hogy a kiadóknak több olyan projektet kellene törölniük, melyben a fejlesztők nem tudják az elvárt minőséget megalkotni" - kezdte Sundberg. "Mindezt még a fejlesztési költségek megemelkedése előtt. Legjobb példa erre az Avatar. Egy ilyen játéknak - mindegy, mekkora bevételt hozott - soha nem szabadott volna megjelennie."

"Nem tudom, hogy végül anyagilag profitáltak-e belőle valamit a kiadónál, de az ilyen minőségű licenszelt játékok rossz fényt vetnek a filmre is" - folytatta az elnök. "Már pedig azok így is elég rossz hírnévvel bírnak."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sheltem #7
    "az ő nevükhöz fűződik a hamarosan megjelenő Just Cause 2, mely első körben elég magas pontszámú értékeléseket kapott."

    Nem akarok beszállni az sg-n egyre inkább elterjedő fikázók körébe, de az első része ritka egy fos játék volt...Kb 10 percig volt fenn a gépemen, tovább nem bírtam...
  • Szefmester #6
    hiba volt ott a film is szerintem.. (és barátnőm szerint is)
  • zola2000 #5
    "pc: gondolom elhanyagolható"

    A szerintem az utolsó konzol (psp) szintjét azért gondolom eléri/megközelíti (70ezer). Csak magyarországon is MEGVETTÉK pár ezren, (sajnos) itt a legtöbben pcre.
  • edios #4
    ps3: 0.37m
    x360: 0.38m
    wii: 0.28m

    ds: 0.14m
    psp: 0.07m

    pc: gondolom elhanyagolható

    összegzés: az ára gondolom visszajött

    forrás: vgchartz
  • bertino #3
    hol található erről suttogás ?
  • Reg5 #2
    Nem értem, miért sírnak az Avatar miatt. Bár pontos számot nem tudok, de 2 millás eladásokról suttognak.
  • Atkamon #1
    Hát igen, a Ubisoft nagyon hajlamos elsietni a játékait... Az utóbbi időben megjelent játékaikkal, amikkel játszottam, mindig ugyanaz volt a probléma... Volt az Assassin's Creed 1, aminek a hibáit mindenki ismeri gondolom... akkor az új Prince of Persia, amiben megint csak ugyanazt a hibát követték el... Gyönyörű grafika, de viszonylag unalmas játékmenet. Ez a helyzet az Avatarral is, nagyon jó grafika, de csak mész és lősz, vagy mész és ütsz... Assassin's Creed 2-vel már jó úton járnak, de ott is annyira maximalisták voltak, hogy nem tudták befejezni a játékot a megadott határidőre, ezért kimaradtak belőle olyan dolgok, amiket minden játékos nagyon várt, pl a küldetések újrajátszhatósága, nehézségi szintek, és a két DLC sem éppen mestermű, ahogy olvastam.

    Túl sok figyelmet fordítanak a nagyon apró részzletekre, és tökéletesre akarják csinálni a játékokat, de túl rövid határidővel... Inkább adnának ki játékokat ritkábban, de azokba legalább mindent beletennének.