Ötvös Tibor

Megjelenhet az Aliens: Colonial Marines

Mint azt bizonyára a legtöbb olvasónk tudja, a Rebellion fejlesztette Aliens vs. Predator egyszerre három, jelenleg meg nem jelent játék sorsát befolyásolta.

A Sega ugyanis egyszerre csak egy alienes játékra akart koncentrálni, így a Gearbox által évek óta készülő Aliens: Colonial Marines és az Obsidian Aliens RPG-je is kényszerpályára került és szüneteltették a fejlesztéseket. Szerencsére az Aliens vs. Predator minden vonalon szépen szerepel (megjelenésekor a Steam lista első helyén kezdett), így a negyedik rész mellett a fent említett két másik játék is zöld utat kaphat.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

És amint arról a mai napon a Gearbox vezetője, Randy Pitchford beszámolt, a Sega és a 20th Century Fox is zöld utat adott az Aliens: Colonial Marines számára. Pitchford nem ment bele a részletekbe, de annyit elárult, hogy "ez lesz karrierje csúcspontja" és "egész életében ezt a játékot akarta elkészíteni".

Annyit elárult, hogy egy csapat alapú FPS lesz az új rész és hamarosan további részletekről is beszámolhat. Sajnos az Obsidian még nem jelentette be hivatalosan az Aliens RPG fejlesztésének újrakezdését, pedig elméletileg május 28-án végre megjelenik az Alpha Protocol.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DARYL #11
    Szerintem a Rebelliont el kellene felejteni AVP ügyben és visszaadni a fejlesztést azoknak akik legendát csináltak az AVP játékból...a Monolithnak.
  • Gauge #10
    Nos, remélem ez SOKKAL jobb lesz, mint az AvP3, mert az sajnos nálam 2/10. Egyszerűen élvezhetetlen és igencsak gyenge grafikával... (tereprombolás legyen már alap egy 2010-es FPS játékban).
  • debut12 #9
    Én azért inkább valami hasonlót vártam, de így jobb, mert nem fog hasonlítani egymásra a két játék!
    Colonial Marines
  • Reg5 #8
    Igen, erre próbáltam utalni.
  • Narxis #7
    Ez nem gépfüggő, főleg ha csak egy bizonyos résznél szaggat. Elbaszták a fejlesztők.
  • Skynet #6
    AvP 3 egy hatalmas visszalépés minden téren (kivétel grafika) a régi AvP részekhez képest. A hype és a név adja el,valamint a fizetett tesztoldalak (Pl ign).
    Nagy hiba volt a Sega-tól erre koncentrálni,Colonial Marines jóval nagyobb reménynek tűnik...
  • akyyy #5
    A minőséget vagy megfizeted, vagy vársz még elérhető áron lesz, és a kutya nem fogja érdekelni
  • Reg5 #4
    Csak alig van gép amin ne szaggatna a marine kampány.
  • Renátó1985 #3
    avp3 grafikájával nincs semmi gond többen is írták már, hogy szépen ki vannak dolgozva a lények nekem is ez a véleményem
  • debut12 #2
    Ezaz, ezt a hírt vártam mióta! :)
    Az AvP3 számomra kicsit csalódás volt! Őszintén szólva a grafikán találtam némi kifogásolnivalót, főleg az Alienek kinézete köszönőviszonyban sincs a filmbéliekkel. Most kövezzetek meg, de nekem a Crysis a mérce, és egyelőre úgy néz ki, nem sok játék fogja felülmúlni az elkövetkezendő időkben sem, pedig nem egy mai darab(2007). Na mind1, remélem eredeti történet, szép grafika, remek multi fogja jellemezni. Már csak a megjelenésre vagyok kíváncsi, mert ugyebár hegesztgették egy darabig, mielőtt jegelték, tehát már valamennyi kész is van belőle.
    Utána jöhet a 2. rész is, és remélem még egy tucat Alienes játék fog megjelenni, mert ezek az elképzelt konfliktusokat feldolgozó, vagy a számomra elítélendő II. világháborús játékok tömkelege már kezd az agyamra menni.