Megjelenhet az Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DARYL
Szerintem a Rebelliont el kellene felejteni AVP ügyben és visszaadni a fejlesztést azoknak akik legendát csináltak az AVP játékból...a Monolithnak.

P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7

Nos, remélem ez SOKKAL jobb lesz, mint az AvP3, mert az sajnos nálam 2/10. Egyszerûen élvezhetetlen és igencsak gyenge grafikával... (tereprombolás legyen már alap egy 2010-es FPS játékban).
Én azért inkább valami hasonlót vártam, de így jobb, mert nem fog hasonlítani egymásra a két játék! <#taps>
Colonial Marines

Igen, erre próbáltam utalni.

Narxis
Ez nem gépfüggõ, fõleg ha csak egy bizonyos résznél szaggat. Elbaszták a fejlesztõk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Skynet
AvP 3 egy hatalmas visszalépés minden téren (kivétel grafika) a régi AvP részekhez képest. A hype és a név adja el,valamint a fizetett tesztoldalak (Pl ign).
Nagy hiba volt a Sega-tól erre koncentrálni,Colonial Marines jóval nagyobb reménynek tûnik...
akyyy
A minõséget vagy megfizeted, vagy vársz még elérhetõ áron lesz, és a kutya nem fogja érdekelni

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Csak alig van gép amin ne szaggatna a marine kampány.

avp3 grafikájával nincs semmi gond többen is írták már, hogy szépen ki vannak dolgozva a lények nekem is ez a véleményem

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Ezaz, ezt a hírt vártam mióta! 😊
Az AvP3 számomra kicsit csalódás volt! Õszintén szólva a grafikán találtam némi kifogásolnivalót, fõleg az Alienek kinézete köszönõviszonyban sincs a filmbéliekkel. Most kövezzetek meg, de nekem a Crysis a mérce, és egyelõre úgy néz ki, nem sok játék fogja felülmúlni az elkövetkezendõ idõkben sem, pedig nem egy mai darab(2007). Na mind1, remélem eredeti történet, szép grafika, remek multi fogja jellemezni. Már csak a megjelenésre vagyok kíváncsi, mert ugyebár hegesztgették egy darabig, mielõtt jegelték, tehát már valamennyi kész is van belõle. <#vigyor2><#nezze><#worship>
Utána jöhet a 2. rész is, és remélem még egy tucat Alienes játék fog megjelenni, mert ezek az elképzelt konfliktusokat feldolgozó, vagy a számomra elítélendõ II. világháborús játékok tömkelege már kezd az agyamra menni.

Na végre valami jó hír.Cool lesz a sötét folyosókon keresni az aliens-eket.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun