Ötvös Tibor

2010 első felében jön a StarCraft 2

Az eredeti tervek szerint márciusban jelent volna meg a StarCraft 2: Wings of Liberty (vagy ahogy sokan mondják, a StarCraft 2 első része), ám a Battle.net 2.0-ás fejlesztései miatt eltolódott a premier időpontja.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, alig két hete kezdetét vette a zártkörű bétateszt, melyért egyesek több száz dollárt is képesek voltak fizetni csak hogy bekerüljenek a tesztelők közé. A Blizzard szerint remekül haladnak a munkálatok, viszonylag kevés bugra hívták fel a játékosok a figyelmüket. Mindössze az erőviszonyokon kell kicsit változtatni - legalábbis az eddigi tapasztalatok alapján.



Ez annyit jelent, hogy a tesztelésre kitűzött 3-5 hónap közötti időszak lerövidülhet. Épp ezért a mai napon a fejlesztők bejelentették, hogy a StarCraft 2: Wings of Liberty 2010 első félévében - jelen állás szerint - megjelenik vagyis legkésőbb június végén a kezünkbe foghatjuk az év legjobban várt stratégiai játékát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden #8
    Jáj a blizzard is egy tucat stúdió és ugyan azt adja el mégis mint 20 éve, mégse veszek blizzard részvényt, majd inkább...., melyik is volt nagy durranás mostanában, ja igen a cod 12 jah az is csak rókabőr akkor nézzük: mass effect 2 basszus az is az is kb egy kieg... mostanában tökéletesen kifogytak a stúdiók az ötletekből és mégis milliárdokat kaszálnak az okos felhasználókon, lehet mégis az én véleményemhez áll közöelebb az igazdság vagy valami olyasmi
  • Loverman #7
    mert melyik RTS sorozat volt olyan ahol hatalmas különbség volt első és második rész között (persze ha nem kapta meg más stúdió a készítés jogát)? vannak új egységek, nesze. Egy RTS sem változott gyökeresen 2 rész között. Végülis akkor a Heroes 3 is szar volt mert csak új grafika meg pár új vár + egység mi?
  • Ray78 #6
    Saját tapasztalat (mivel volt szerencsém a bétához) szép meg minden de ez csak egy Starcraft 1 jobb grafikával.Semmi fejlődés semmi újdonság......a BLIZZARD kreatív részlege teljesen agyhalott sajnos. :(
  • blessyou #5
    juhhééé :D
  • Hegi90 #4
  • Zaraki Kenpachi #3
    2010 első fele?
    Hiszem ha látom, szerintem ebben az évben sem fog megjelenni.
  • morden #2
    Megváltoztattam a véleményem, gyorsan veszek blizzard részvényt :P
  • narumon #1
    Úúú én már alig bírom kivárniiii :D