Ötvös Tibor

Aliens vs. Predator gondok

A jelek szerint nem működik minden tökéletesen az Aliens vs. Predator háza táján.

Nem elég, hogy a múltkori negatív kritika után a többi értékelés is elég szélsőséges (vagy gyűlölték vagy imádták - középút nincs), a játékosok folyamatos szaggatásról és sérülten érkező Különleges kiadásokról panaszkodnak a hivatalos fórumon.

Kezdjük az elsővel. Befutottak az értékelések és bizony nagyon szélsőséges képet mutatnak. Az IGN UK például 8,5 pontot adott a 10-ből, míg az 1UP csak 2-t. Ennek ellenére a játék Angliában nagyon jól debütált, rögtön a listák élén kezdett.



Ám a fórumokon mégis sokan panaszkodnak a szaggatásra, melynek megoldásán már dolgozik a Rebellion. A hírek szerint ez csak DX11-es kártyáknál fordul elő és ezúttal mindegy, hogy ATI vagy NVIDIA gyártmány van a gépünkben. A fejlesztők átmeneti megoldásnak a v-sync kikapcsolását ajánlják vagy DX9 alatt indítsuk el a játékot és akkor nem lesz ilyen gond.

Ráadásul a korábban bemutatott Hunter Edition szállításával is gondok vannak. A visszajelzések alapján az Észak-Amerikába szánt példányok többsége megsérült és ez főleg a csomagban lévő Arctámadó figurát érintette. A Sega már jelezte, hogy a sérült példányokat díjmentesen kicseréli.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Renegade #17
    mi az a jrpg?
  • tomboy013 #16
    Ezért jó a warez. Letöltöd megnézed megéri-e megvenni ha tetszik megveszed ha nem meg nem és nem dobsz ki egy csomó pénzt az ablakon.
  • Rotcsa #15
    Tényleg ilyen gáz a játék??!
    Én meg még meg akartam venni eredetiben..
  • Skyline #14
    A demonál sem tudtam megérteni aki szerint az jó volt.
    Megmutattam egy haveromnak aki szereti az ilyen játékokat de nincs pénze komolyabb gépre,a multi videók alapján azt hitte hogy ez valami 5 éves játék,olyan gagyik a mozgásanimációk...
  • tomboy013 #13
    Hát nem egy AvP 2 lett. Bár a Rebelliontól nem vártam sokat. Az első AvP se tetszett nekem viszont a Monolithos második rész az ütött. Hiányzik a feeling. Az MI tényleg elég buta. Nincs az az érzésem mikor predatorral meg aliennel megyek hogy tényleg összehugyozzák magukat az emberek(pedig ez lenne a lényege). Meg azért tehettek volna egyedi pályákat is mindhárom fajhoz. A grafikáról sokat nem tudok nyilatkozni mert minimum grafon játszottam vele, bár nekem így is tetszett. Kicsit csavarosabban vezették volna az eseményeket meg értelmesebb MI lenne benne akkor akár még az AvP 2 színvonalát is elérhette volna. Bár mint tudjuk ha Mari néninek fa..a lenne Mari bácsi lenne....
  • LeventeV #12
    ott vannak a jrpg-k peldaul. 50+ ora jatekido, kituno tortenet, grafikaja meg hihetetlenul egyszeru megis 9-nel nagyobb pontszamot kapnak.

    a forumokkal meg en is igy voltam... demo alapjan mindenki azt mondta hogy ilyen fasza, meg olyan fasza... en a sajat velemenyemet mar nem is mertem leirni, mert akkor az egesz forum ellenem fordult volna.

    Indigo: a hype-tol mindig tartani kell... az a vasarlo legnagyobb ellensege. elismerem vannak olyan jatekok amiknek jot tesz a hype, mert tenyleg egy igenyes jatekot kap az ember, de az uj AvP nem tartozik kozejuk.
  • Gauge #11
    :)

    A demo alapján én is nagyon elszomorodtam, de azt hittem egyedül voltam a véleményemmel. Természetesen itt a fórumon gyakorlatilag elküldtek a büdös picsába, mert nem tetszett a játék demója. Örülök neki, hogy a véleméményem mégiscsak igaznak bizonyult. Az viszont rettenetesen elszomorít, hogy a mai gamerek mennyire igénytelenek: a grafika számít nekik, semmi más. Ezért van valószínűleg az, hogy a mai játékok nagy része egyszerűen használhatatlan ócska szar. 10-15 éve a játékok tartalmán volt a hangsúly, ma a grafikán. (lsd. pl. Elite vagy Civ)
  • kanduhr #10
    A virnyákolós alien hang benne volt a 86-os Aliensben...
  • Indigo #9
    Ilyenkor szoktam megtapsolni a sok balfaszt, akik a hype-re alapozva, de mégis látatlanban előrendelnek valamit
  • LeventeV #8
    vegre valaki aki ugyanazon a velemenyen van mint en. pedig mikor a demo megjelent es mindenki dicserte azt hittem, hogy velem van a baj... aztan jottek a kritikak amiktol kicsit megnyugodtam, de vegre talaltam ket embert (dicslovag es te) akik ugyanazon a velemenyen vannak. teljesen egyetertek veletek. de ez a megjelenes elotti laz is csak azt bizonyitotta, hogy a hype csodakra kepes...