17
  • Renegade
    #17
    mi az a jrpg?
  • tomboy013
    #16
    Ezért jó a warez. Letöltöd megnézed megéri-e megvenni ha tetszik megveszed ha nem meg nem és nem dobsz ki egy csomó pénzt az ablakon.
  • Rotcsa
    #15
    Tényleg ilyen gáz a játék??!
    Én meg még meg akartam venni eredetiben..
  • Skyline
    #14
    A demonál sem tudtam megérteni aki szerint az jó volt.
    Megmutattam egy haveromnak aki szereti az ilyen játékokat de nincs pénze komolyabb gépre,a multi videók alapján azt hitte hogy ez valami 5 éves játék,olyan gagyik a mozgásanimációk...
  • tomboy013
    #13
    Hát nem egy AvP 2 lett. Bár a Rebelliontól nem vártam sokat. Az első AvP se tetszett nekem viszont a Monolithos második rész az ütött. Hiányzik a feeling. Az MI tényleg elég buta. Nincs az az érzésem mikor predatorral meg aliennel megyek hogy tényleg összehugyozzák magukat az emberek(pedig ez lenne a lényege). Meg azért tehettek volna egyedi pályákat is mindhárom fajhoz. A grafikáról sokat nem tudok nyilatkozni mert minimum grafon játszottam vele, bár nekem így is tetszett. Kicsit csavarosabban vezették volna az eseményeket meg értelmesebb MI lenne benne akkor akár még az AvP 2 színvonalát is elérhette volna. Bár mint tudjuk ha Mari néninek fa..a lenne Mari bácsi lenne....
  • LeventeV
    #12
    ott vannak a jrpg-k peldaul. 50+ ora jatekido, kituno tortenet, grafikaja meg hihetetlenul egyszeru megis 9-nel nagyobb pontszamot kapnak.

    a forumokkal meg en is igy voltam... demo alapjan mindenki azt mondta hogy ilyen fasza, meg olyan fasza... en a sajat velemenyemet mar nem is mertem leirni, mert akkor az egesz forum ellenem fordult volna.

    Indigo: a hype-tol mindig tartani kell... az a vasarlo legnagyobb ellensege. elismerem vannak olyan jatekok amiknek jot tesz a hype, mert tenyleg egy igenyes jatekot kap az ember, de az uj AvP nem tartozik kozejuk.
  • Gauge
    #11
    :)

    A demo alapján én is nagyon elszomorodtam, de azt hittem egyedül voltam a véleményemmel. Természetesen itt a fórumon gyakorlatilag elküldtek a büdös picsába, mert nem tetszett a játék demója. Örülök neki, hogy a véleméményem mégiscsak igaznak bizonyult. Az viszont rettenetesen elszomorít, hogy a mai gamerek mennyire igénytelenek: a grafika számít nekik, semmi más. Ezért van valószínűleg az, hogy a mai játékok nagy része egyszerűen használhatatlan ócska szar. 10-15 éve a játékok tartalmán volt a hangsúly, ma a grafikán. (lsd. pl. Elite vagy Civ)
  • kanduhr
    #10
    A virnyákolós alien hang benne volt a 86-os Aliensben...
  • Indigo
    #9
    Ilyenkor szoktam megtapsolni a sok balfaszt, akik a hype-re alapozva, de mégis látatlanban előrendelnek valamit
  • LeventeV
    #8
    vegre valaki aki ugyanazon a velemenyen van mint en. pedig mikor a demo megjelent es mindenki dicserte azt hittem, hogy velem van a baj... aztan jottek a kritikak amiktol kicsit megnyugodtam, de vegre talaltam ket embert (dicslovag es te) akik ugyanazon a velemenyen vannak. teljesen egyetertek veletek. de ez a megjelenes elotti laz is csak azt bizonyitotta, hogy a hype csodakra kepes...
  • Dicsolovag
    #7
    Mindenben egyet kell értenem, és megfejelem a sztorival is. Valahogy nem csak a rövid játékmenet zavar, hanem hogy ezalatt semmi értelmeset nem tudtak kihozni belőle. Alien-el egyszerűen semmi sincs. A kezdés feelinges, aztán nem folytatódik... sehogysem.
    Pedig annyira jót lehetett volna kihozni belőle.
    Az előzetes alapján azt gondoltam hogy na végre valami ami a FEAR 2 para és hangulat szintjét hozza.
  • Skyline
    #6
    A szaggatásnál kicsit jóval nagyobb probléma:
    -A mesterséges intelligencia még Nightmare-en is sík hülye ha állsz a marine-el van hogy fél perc mire hozzádjön az alien,addig ide-oda ugrálnak a falon és kerülgetnek,pisztollyal hardon simán végigtolható bárkinek aki jobban tolja az fps-eket. A predatornnal ugyanilyen hülyék az alienek,de ami ott még feltünőbb,az ellenséges katonák bárgyúsága,rendesen nem tűnik fel nekik ha ott fexik elöttük a társuk fej nélkül akivel fél perceel előtte beszélgettek..Sehol a régi jó beparázós ellenfél...
    - A mozgások. Az alien szép. De amit a marine és a predator külső nézetből leművel egy vicc. A különböző mozgások között semmi nincs,ugrál a figura átmenet nélkül egy fordulásnál például. Szinte csak a lábuk mozog a felső testük merev mint akibe karót szúrtak (ez marione belsőnézetnél is látszik kb 10 évvel ezelötti időket idéző mozgáskultúra kívül belül). A predator pedig még véletlenül sem közelíti meg az eredeti predator tulajdonságát...Úgy lehet vele rohanni mint a gyalogkakukkal...Vicc.
    - A lények hangjai. Aki nem ismeri/nem szerette az eredeti alien és predator filmeket anak biztos jó. Én imádom az alien és a preda filmeket egyaránt és számomra egy sértés ez a hangkavalkád amit kaptak a lények. A predator bömböl mint egy oroszlán,sehol a régi jó fílinges hang. Az alien pedig a szuszogósikító szerü hang helyett úgy virnyákol mint egy p*csánrúgott bagzópárduc...
    - Hardon 8 óra az egész játék. Nem oldalanként. AZ EGÉSZ.
    - A multi ugyanolyan bárgyú lett az ostoba 10 évvel ezelötti időket idéző mozgásfázisokkal mint amilyen a demo volt.
    -Dx11...Nagy beharangozó volt hogy hudenagyon elveri majd látványban a dx11 verzió a konzolt,meg ilyen effekt olyan effekt. A különbség a dx9 és a dx11 között olyan minimális hogy szinte észre sem vehető,ráadásul dx11 alatt kb -10fps (ez nem azt jelenti hogy nincs értelme a dx11-nek,pusztán azt hogy megint reklámszövegelést kaptunk valódi tartalmak helyett).

    Teljesen jogos az a kb 5 pont a 10-ből amit LEGTÖBB oldalon kapott a játék. Nem is értem hogy egyes oldalak hogy adhattak ennek 8 pontokat.,Bár egész kis rajongótábora van a játéknak a többségnek (főleg VALÓS régi avp fanoknak) nagyon nem jön be. A régi AvP hangulatot,játékmenetet abszolút nem hozza.
    Az egyedüli ami szép és jó lett az a grafika. Ennyit a játékról.
  • LeventeV
    #5
    IGN UK - 8.5
    IGN US - 7.7

    azert mar hazon belul is milyen kulonbsegek...
  • Dicsolovag
    #4
    Én is tapasztalom a szaggatást. (HD4870 1GB) Leesik kb 24 FPS-re. (stabil 60-ról)
    Ha leteszem tálcára és vissza akkor utána teljesen jól megy a következő pálya töltéséig.
  • Warton
    #3
    A hírek szerint ez csak DX11-es kártyáknál fordul elő és ezúttal mindegy, hogy ATI vagy NVIDIA gyártmány van a gépünkben.


    Csak emiatt a mondat miatt voltam bizonytalan.
  • TSunny
    #2
    Azért mert még nincs. A Fermi lesz az pár hónapon belül.
  • Warton
    #1
    Nem is tudtam, hogy az Nvidiának is van DX11-es kártyája... :S