Ötvös Tibor

Női szerzetes a Diablo III-ban

Múlt héten pár koncepciós rajz bukkant fel a neten, melyeken egy női karakter volt látható.

Az akkori pletykák szerint a képen a Diablo III Szerzetes kasztjának női verzióját láthatjuk, ám a Blizzard hivatalosan nem nyilatkozott az ügyben. A mai napon viszont mindent elismertek és a Jace Hall Showban fellebbentették a fátylat a Szerzetesnőről. A hivatalos oldalon szereplő leírás és képek alapján látszik, hogy a férfi és a női Szerzetes között csak a biológiai jegy és a ruházat lesz a különbség, minden egyéb tulajdonságuk azonos.



Arra a fejlesztők nem válaszoltak, hogy akkor most minden egyes osztály kap egy férfi-nő felállást (korábban ezt nyilatkozták), mivel jelen pillanatban csak a Szerzetest képviseli mindkét nem. A Barbár és a Witch Doctor továbbra is csak férfi, míg a Wizard csak női "változatban" választható. A Diablo III pontos megjelenési dátumáról továbbra sincs semmi hír, de azt már tudjuk, hogy idén biztosan nem jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #12
    Majd 5 év múlva talán megjelenik aztán örüljön a nép...
  • unranked #11
    Valami ilyesmire gondoltam én is :) Meg lehet azt oldani... :D
  • Celebrau #10
    Ha nagyon akarnák, meg tudnák oldani szerintem. Mondjuk a D2 alapján így:
    - Először csak az első két felvonást kapod a lemezen és legfeljebb 30. szintig tudsz fejlődni, csak normal fokozat van.
    - Második lemezen jön két új felvonás, már valami nagy főgonosszal, fejlődhetsz 60. szintig és újrajátszhatod nightmare-en is. Esetleg új karakter is jön.
    - Harmadik lemez hozza a végső, nagyon durva "legfőbbgonoszt". Szintkorlát már nincs és elérhető a hell fokozat is. Újabb karakter.
  • blessyou #9
    "jelen pillanatban csak a Szerzetest képviseli mindkét nem. A Barbár és a Witch Doctor továbbra is csak férfi, míg a Wizard csak női "változatban" választható."

    milyen marhaság, hiszen mindegyik megjelent karakter mindkét neméről van concept, illetve a barbárnak és a boszorkánydoktornak a kinézetét meg is mutatták.

    http://us.blizzard.com/diablo3/_images/artwork/ss72.jpg
    férfi wizard

    http://us.blizzard.com/diablo3/_images/artwork/ss5-hires.jpg
    női barbár

  • Bith #8
    Sztem is inkább buzi pasinak néz ki, mintsem nőnek.
  • Loverman #7
    Diablo-t nehezen lehetne szétdarabolni úgy mint az SC2-t..
  • regnvm #6
    Hát erről a képről meg nem mondanám hogy ez egy ronda nő vagy egy emós ratyi
  • Indigo #5
    Számomra már rég nem. War 3-ig (ami egyik örök kedvencem) bezárólag azok voltak, azóta meg semmi értékelhetőt nem tettek le az asztalra. Diablo primitív hent, nem érdekel, SC2-től meg már elvették a kedvem, már egyáltalán nem is érdekel. (Mondjuk ebben az is benne van, hogy ahogy idősödöm, úgy egyre fárasztóbbnak találom a "hájpolást", meg a naponta-hetente adagolt hírecske-morzsácskákat. Majd ha kész lesz, megnézem mit tettek le az asztalra.)
  • DAK3 #4
    annnyira szerintem neszáljon el a blizzárd szép jó dolog de "mindig van egy erössebb":D
  • FoodLFG #3
    Sunáznám!