Ötvös Tibor

A Modern Warfare 2 2009 legsikeresebb játéka

Bár hazánkban a Fifa '10 lett 2009 legkelendőbb játéka, világszinten teljesen más a helyzet.

Az gondolom senkit nem lep meg - az elmúlt pár hónapot tekintve -, hogy világszinten a Call of Duty: Modern Warfare 2 fogyott a legjobban. A nyilvánosságra hozott adatok alapján az Activision háborús FPS-e 11,86 millió példányban talált gazdára és ennek közel a háromnegyedét Amerikában adták el. Érdekesség, hogy Japánban nem túl keresett a játék, alig 237 ezer darab talált gazdára.



Az ötös lista maradék négy szereplője mind a Nintendo sikerkonzoljára, Wii-re jelent csak meg. A második a Wii Sports Resort (7,57 millió), őt követi a New Super Mario Bros. Wii (7,41 millió). Az utolsó két helyen a Wii Fit Plus (5,8 millió) és a Wii Fit (5,44 millió) állnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #6
    Akkor nem lenne tele az ebay használt megunt ps3mas/boxos mw2kkel.
  • Skyline #5
    Egy nagy francot konzolon tolják a multit mert nekik ez jó.
  • zola2000 #4
    Konzolon is ugyanez a helyzet.
  • mcwolf #3
    Legsikeresebb, de nem a legjobb.
  • Skyline #2
    Mindig az MW2 hírek amiknél szépen és jóólhangzik a nagy siker csak azt felejtik el megjegyezni hogy pc-n viszont a lehető legnagyobb bukta az eddigi Codokhoz képest ha azt nézzük hogy hányan szabadultak gyorsan meg tőle és azt hogy már most kevesebben tolják mint a cod4-et,a saját iwfórumjukban pedig egy jó szót nem szólt eddig senki a készítőkhöz jogosan..:)
  • zola2000 #1
    Hogy világszinten mi a helyzet abba talán ne menjünk bele, mert a MW2 volt a legkelendőbb 2009ben, de nem marad a legsikeresebb 2009es játék, a modern warfare 2 eladásai valószínűleg megállnak 16-17 milliónál, míg a new super mario brothers wii eladásai valszínűleg 20 millió fölé mennek idén.