Ötvös Tibor

Sikeres a Darksiders, jöhet a folytatás

A THQ nyilvánosságra hozta kettő játékának eladási mutatóit és végül mindkettő program pozitívan zárja a képzeletbeli mérleget.

A - sajnos - csak konzolokon megjelent UFC 2009 Undisputed igazi világsiker. A ketrecharcos játékból a mai napig összesen 3,5 millió darabot adtak el, ami egy új franchisetól több mint szép eredmény. Nem csoda, hogy az EA végül mégis úgy döntött, hogy elindítja saját sorozatát MMA címmel, ám a THQ is folytatja az UFC-t, szóval idén igazi Kánaán lesz az ilyen stílusú játékok rajongói számára.



A Darksiders mutatói már érdekesebb képet mutatnak. A kiadó először szomorúan tudatta, hogy az alig egy hónapja útjára indított sorozat, a Darksiders csúnya bukás lett. Az utóbbi idők legjobb és leghangulatosabb hack'n'slash játéka négy hét alatt még mindig nem érte el az 1 milliós eladott példányszámot - legalábbis csütörtök reggelig még ez volt az álláspont.

Ma reggel viszont újabb közlemény adott ki a THQ, melyben már 1,2 milliós eladásokról beszélt és rögtön be is jelentette a játék folytatását, melyet a 2012-es üzleti évre lőtt be. Ugyanekkor jelenik majd meg a Saint's Row harmadik része, mely az ígéretek szerint teljesen új irányba viszi a sorozatot és a Warhammer 40,000 Space Marine is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomcsa4 #4
    Az se rossz, csak nem túl rövid? :P
  • Indigo #3
    Igazából nem Saint's Row, hanem Saints Row, de mindegy. A lényeg, hogy lesz PC-re is :)
  • Carloska #2
    én meg a farkamal
  • 5i #1
    Épp most játszok a Darksiders-szel, nagyon bejön.