Ötvös Tibor

Mass Effect 2 - Szexjelenetek és a befejezés

Szigorúan felhívjuk minden kedves olvasó figyelmét, hogy a következő hírben a Mass Effect 2 olyan jeleneteit mutatjuk be, melyek ronthatják a játék élvezetét.

A BioWare remekbeszabott akció-RPG-jének folytatása világszerte remek kritikákat kapott, ám természetesen a botrányok sem kerülték el. Először is a készítők tanultak az első részt övező "szexbotrányból" és a folytatásban rátettek még egy lapáttal. A lenti három videóban a játék három női szereplőjével való "kedveskedés" látható.






És ha ez még nem lenne elég, valaki feltette a Mass Effect 2 befejezését is. Aki esetleg még nem játszotta végig a programot (elég kevesen lehetnek, a program hivatalosan csak 28-án jelenik meg), annak nem ajánlatos a megtekintése, de ha valaki tudja, hogy nem viszi végig, annak érdemes megnézni.


A legújabb hírek szerint pedig már arról szólnak, hogy a Mass Effect első részében hozott döntéseink kihatással lesznek a harmadik epizódbeli cselekményeinkre. Jó hír, hogy hazánkban a játék magyar felirattal jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csatti #14
    Nálam a legénység túlélte, Jack (ennek még örültem is), Khane meg a tudós csákó dobta csak fel a talpát.
  • tttttom #13
    xD

    Én végig toltam ezt a játékot.Ez egy nagyon nagy élmény olt a számomra. :)

    Sajnos úgy alakult, hogy a megmennekitet legénység feldobta a pacskert...+Tali,Jack,Miranda,Garrus és Khane is. (Majd a következő végigjátszást úgy probálom végig tolni, hogy ezúttal mindenki életben maradjon. :D
  • Tower Guard #12
    Lezbi jelenet? xd
  • Ruley #11
    Van most is olyan amelyiket női karakterrel is lehet? Konkrétan Tali-t esetleg?
  • ffxi #10
    Uuuh... tényleg. Sebaj, ő is kedvenc :)
  • Hoz_Hun #9
    Nem.
    Ő róla mintázták és ő is szinkronizálja.
  • ffxi #8
    Az első videoból nem erről a csajról mintázták a csajt?
  • Hoz_Hun #7
    ÉS IGEN MEGCSINÁLTÁK!! Meg lehet húzni Talit! Rendesek a srácok a Biowarenál. Mit össze nem kellet könyörögni a hivatalos forumon. Még magam is részt vettem az bioware képbiselőkkel folytatott eszmecserében. Pedig akkor hogy monták, hogy kizárt, mert Tali immunrendszere ilyen meg olyan. Elég sokan akartak romantikázni Talival. Na most megkapjuk.
    Egy cég aki hallgat a felhasználóira.
  • narumon #6
    Akkor már inkább jack mint Tali :D
    Bár én Kellyre hajtok. Azt nem lehet elkapni? :D
  • tomcsa4 #5
    Nahát, egy játékban szeretkezős jelenet. Vajon miért hiszi azt a nagyérdemű, hogy csak filmekben lehet szeretkezni (sőt, sokban inkább baszás van), míg játékokban csak lövöldözni?

    12+-os filmben is állandóan csak a punci körül forog a szöveg. Persze vannak ivételek, de most a nagy átlagra vonatkozik (vígjátékok).