Ötvös Tibor

Hibás a Dragon Age: Vérvonalak DLC

A napokban vált elérhetővé a nagysikerű Dragon Age: Vérvonalak korábban már bejelentett, Return to Ostagar című DLC-je, melyet máris el kellett távolítani a Microsoft Live! rendszeréről.

"Ma reggel elérhetővé vált a Dragon Age: Origins vásárlói számára a Return to Ostagar" - áll a BioWare frissen kiadott hivatalos közleményében. "Az update azonban egy eddig nem ismert hibát okozott a rendszerekben, mely miatt bizonyos osztályok nem működtek együtt az eredeti játékkal. Míg ki nem javítjuk ezt a hibát, eltávolítjuk a DLC-t és senkinek nem ajánljuk a letöltését. Ha már letöltötte az updatet, akkor elnézést kérünk és megpróbáljuk mihamarabb megtalálni a megoldást."



A Return to Ostagar ott folytatja, ahol az eredeti játék befejezte. Hősünk ezúttal a néhai Cailan király halálát jelentő helyen, Ostagar romjainál kutatja az egykori uralkodó maradványait, ám kalandja során borzongató titkokat tud meg Ferelden egykori uralkodójáról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FrostyDK #7
    nekem nem volt vele probléma
  • akyyy #6
    neee
  • Komolytalan #5
    "bizonyos osztályok nem működtek együtt az eredeti játékkal."
    Hát ekkorát azért nem szoktam, hogy ki se próbálom, amit el akarok adni. Mert itt nem arról van szó, hogy két polygon nem illeszkedik, vagy hogy hátulról mellbe pörgőrúgással esetén döccen egyet a játék, hanem hogy a telepítés után elhányja magát az egész.
  • bertino #4
    hogyne hibáztam volna.
    mindenki tud hibázni.
  • kanduhr #3
    Te még sosem hibáztál?
  • Novell #2
    Hát igen, a Bioware tud felsőfokon fejleszteni, most egyszer becsúszott egy kis gikszer, hát istenem, azért emberek mert hibáznak...
  • bertino #1
    szoftverfejlesztés felsőfokon.