Ötvös Tibor

StarCraft 2: Wings of Liberty - Protoss küldetéssel

A Blizzard taktikájának és üzletpolitikájának köszönhetően a StarCraft 2 három részben jelenik majd meg.

Az első epizód a Wings of Liberty nevet viseli és az egyszemélyes kampányban csak és kizárólag a Terranokat irányíthatjuk majd. Ám a Blizzard üzemeltette Battle.net fórumán felbukkant hivatalos, a Blizzard Europe kommunikációs osztályától származó bejegyzésből kiderült, hogy már az első részben is átvehetjük az irányítást a Protossok felett.



"Nem megyek bele a részletekbe, mivel nem adhatunk ki több információt a StarCraft 2 küldetéseiről, de azt elmondhatom, hogy lesz egy Protoss minikampány is a Wings of Libertyben. Ez a rész természetesen sokkal rövidebb, mint a Terran kampány, de ad egy kis változatosságot a játéknak."

A StarCraft 2: Wings of Liberty jelen állás szerint valamikor az idén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jazz18 #34
    Hali!

    Bocsessz akinek megvan a Starcraft - Pengék királynője című könyv nem lenne kedve eladni? Sehol sem kapható és ismerősömnek a 30. születésnapjára nagyon kéne!

    Aki eladná pls írjon a: [email protected] ra

    Előre is köszi!


    Atti
  • Komolytalan #33
    Nem tudsz olyan PCs játékot mondani a WoWon kívül, aminek van színvonala, és nem igazán játszható tört változatban. WoW az egyetlen PCs játék amit sokkal többen játszanak eredetiben, mint törtben. Szóval hasonlíthatod a Call of Dutyhoz, de annál a 2-3 millió eladás mellé van 20-30-több millió warez példány is. Na ha a warez nem fog működni, akkor 2 lehetősége lesz ennek a 20-30 millió embernek:
    1. Megveszi a játékot akkor is, ha mást nem vesz meg (hiszen minden mást ezután is le lehet warezolni).
    2. Nem veszi meg sem ezt, sem mást.
    Itt konkrétan arról van szó, hogy egy évben kifizetsz-e 15eFt-t játékra, vagy sem. Mert ha kifizetsz, akkor nyilván először arra fogod kifizetni, amit máshogy nem tudsz megszerezni. Szóval simán lehet eladási rekord, akár 10-15 millió eladott példánnyal.
  • Komolytalan #32
    "a wownak is van ugyan -allitolag- 10-11 millio aktiv accountja,de ez nem azt jelenti hogy ennyien jatszanak vele"
    Nyilván nagyon jellemző az, hogy valaki kifizeti X hónapra előre a játékot, hogy aztán ne játsszon vele.

    "Warezben meg tuti menni fog,ahogy a wow is megy Bnet ide vagy oda"
    Lóf.szt megy nem a WoW battle.net-en kívül. Írtak valami javas fost, és azt mondják hogy ez tört wow szerver. A tört azt jelenti, hogy van az eredetiből fordított példányunk, és abban átírunk kódrészleteket (jellemzően ellenőrzéseket). Aki a wow "tört" szervereket írta az sose látott official szerveren futó kódot, csak fekete dobozként elemezte, hogy milyen bitek jönnek-mennek. Esetleg klienst tudott visszafordítani, de attól még nem tudja hogy a szerver hogy is működik. Éppen ezért jó ha a funkciók fele működik törtön, és egy gép 1/10-1/100 annyi játékost visz el, mint egy official szerver.

    "a jo a Bnet osszevont accountban,hogyha feltorik,akkor mindent tornek...nagy 5let volt....es nem kell bzonygatni,hogy ilyen nem lehet,de lehet"
    Authentikácós token mond valamit? Postával együtt van vagy 2eFt, és onnan kezdve teljes biztonságban van az accountod.

    "az instarunokra jelentkezni mondjuk kenyelmesebb,de ugyanugy lagol a jatek bizonyos helyeken (latency elvileg 100 alatt,gyakorlatilag meg 500-1000 kozott"
    Van egy betöltési várakozás zónázáskor. Ezen kívül a lagg nem helyfüggő, ha itt laggol, ott meg nem, akkor vizsgálja meg swap beállításait.

    "az instakhoz azert meg ki-ki irja,hogy additional instances cannot be launched,please try again later)"
    Tudom, meg bejelentkezéskor is sorba kell állni, hát tényleg haldoklik a wow :-D
  • Komolytalan #31
    Valószínűleg 1 hét alatt írnak egy új Battle.net-et, hát hogyne, hihető. Azt meg ki nem sz.rja le hogy te egy porbafingó kis senki ország rupótlan senkije megveszi-e a játékukat? Ők nem Magyarországnak készítik a SC2-t, hanem Koreának, USAnak, meg az igazi EUnak (a boldogabbik felének, nem a gyarmatoknak).
  • Skyline #30
    Meglátjuk.
    Az üzletpolitika miatt dögöljenek meg.
    Mindenesetre ez a game még lehet kellemes csalódás...Eddig szinte csak rosszhíreket kaptam felőle,nem is várom már annyira...Szemben egy rakás agyonhype-olt szeméttel amire csorgott a nyál aztán megjelenéskor rendes pofáraesés jött...
  • Fbn Lx #29
    én így érzem.
    majd ha jönnek az első eladási adatok, linkelem a hsz-t :D
  • Skyline #28
    Vegyünk egy olyan játékot és játékstílust alapul ami pc-n az egyik legelterjedtebb...FPS.
    És vegyük ehhez a legnagyobb címet: Call of duty...Legyen akár a 4,vagy a 6...
    És meg is kapjuk az eredményt,ami nemhogy nem 10millió,de még csak a 2-3 milliót sem éri el.
  • Justil #27
    hát szvsz ne a wow-ot vegyük alapul, bár anyagilag az a legsikeresebb a blizzard játékai közül, ugyanakkor szvsz az a legszarabb is. Diablo, Starcraft és Warcraft széria sokkal ütősebb...
  • cateran #26
    "minden az anyegin mulik"(Hofi)
    Amennyit kotlanak mar rajta (meg a D3-on) ha nem uberfasza lesz,akkor annyi...(ne feledjuk a wownak is van ugyan -allitolag- 10-11 millio aktiv accountja,de ez nem azt jelenti hogy ennyien jatszanak vele..de nem am....)
    Szvsz pre-orderben elmegy 2-3 millio,utana az 1. honapban meg 1x ennyi HA JO..ha nem..elmegy a pre order...az 1. par honapban meg 1-2 millio se,oszt cakat...(a kovi reszekre meg nem lesznek vevok a nepek)
    Warezben meg tuti menni fog,ahogy a wow is megy Bnet ide vagy oda (az a jo a Bnet osszevont accountban,hogyha feltorik,akkor mindent tornek...nagy 5let volt....es nem kell bzonygatni,hogy ilyen nem lehet,de lehet..foleg ha wow is a listan van)
    En meg qrva isten hogy 1 budos kanyit nem fizetek a blizznek..kaptam 1 het ingyen jatekot wowhoz...nosza mondom,megnezzuk mi valtozott az elmult 1 evben,miota nem jatszom..fejlesztettek-e valamit? Hat nem...pontosabban fizikailag nem..az instarunokra jelentkezni mondjuk kenyelmesebb,de ugyanugy lagol a jatek bizonyos helyeken (latency elvileg 100 alatt,gyakorlatilag meg 500-1000 kozott...az instakhoz azert meg ki-ki irja,hogy additional instances cannot be launched,please try again later)
  • Skyline #25
    " első hónapban olyan 11-12 millió példányra tippelek"


    Lololololol,kihagytál egy tizedes vesszőt?:)