Ötvös Tibor

Várat magára a Dante's Inferno 2-3

Bár a Dante's Inferno feltehetően szépen arat majd a kasszáknál februári megjelenése után, a fejlesztők mégsem túl bizakodóak a jövőt tekintve.

Ezúttal nem egy újabb leépítés vagy a gazdasági válság negatív hatása miatt aggódnak. Az ok ennél jóval "egyszerűbb". A Dante's Inferno első részében a híres mű, az Isteni színjáték első színterére, a Pokolba jutunk el, a tervezett folytatásokban pedig - elméletileg - először a Purgatórium, majd a Paradicsom következne.


A fejlesztők azonban úgy vélik, hogy a maradék két színtér nem igazán kiállt megjátékosításért, nem lenne túl jó helyszíne egy kifejezetten a brutális vagdalkozásra építő játéknak. Persze, ha az EA zöld utat ad nekik, akkor megpróbálnak megbirkózni a feladattal, de ehhez kell februárban megjelenő Dante's Inferno sikere. A hangulatról pedig kiválóan árulkodik a feljebb látható 20 perces videó, mely a hétvégén megjelent demót mutatja meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jubei #7
    Szerintem meg kurva jó játék akárki akármit mond ha lenne xboxom akkor megvenném a játékot.
  • Csak77 #6
    Itt sokkal jobb minőségben lehet nézni.
  • Jimmyke #5
    Pedig Babitsnak tetszene :D
  • Csak77 #4
    Kinyírja a halált mert hátbaszurták és azt mondta neki a pap, hogy biztos, hogy a menybe jut, mindenképpen. Ezek után este a tábortűznél a mellkasába varr egy bazinagy keresztet, majd elindul haza a szőke asszonyhoz, tudván nem fog meglepődni egy cseppet mikor így, ekkora "tetkóval" meglátja? Hát ez így hülyeség, értelmetlen.
  • torcipepe #3
    és miért muszáj folytatni?? nem lehetne mondjuk az első rész után abbahagyni?? főleg úgy hogy a fejlesztőknek ötletük sincs.
    vagy ha már ennyire folytatást akarnak, akkor maradjanak a pokolban démonokat hentelni a folytatásokban is.
  • Librarian #2
    Mert meg van tébolyodva, azér'! :D
    Szeretem az ilyen játékokat! God of War, Devil May Cry sorozat, Legacy of Kain... :-))) Várjuk!
  • Csak77 #1
    Valaki mondja már meg miért varja a mellkasába a keresztet?