MTI

Egymillió Xbox-felhasználót tiltott ki a Microsoft

A Microsoft egymillió Xbox 360-felhasználó Live-hozzáférését tiltotta le illegális szoftverek ellen indított kampányában.

A Microsoft azokat a játékosokat vette célba, akik a Forza Motorsport 3 és a Borderlands kalózverzióival játszottak. A bolti megjelenés előtt letöltött, illegális verziókat használó játékosokat internetes hálózati azonosítójuk alapján azonosították és tiltották ki Live internetes szolgáltatásból.

A szoftvercég közleménye szerint a tiltás végleges, a pórul járt játékosok csak új konzol és a játék eredeti példányának megvásárlásával állíthatja vissza online profilját, amely a megszállottaknak azért fontos, mert a hálózatban is játszható játékok többek között a neten tárolják az eddig elért eredményeket, A Microsoft világszerte csak egy "csekély százalékát" tiltotta le a 20 millió Xbox Live felhasználónak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #17
    Nyilvan,de ha tort konzolt vesz vki,akkor -jozan paraszti esszel-bele lehet kalkulalni,hogy az elozo tulaj okosan es ugyesen elbaszta az -esetleges- live-ot

    (Aki meg akkora hulye,hogy megjelenes elotti jatekokat tol 1 live felepitesu rendszeren,az jobb ha meghal..)
  • torcipepe #16
    én úgy gondolom, attól hogy valaki tört konzolt vesz, még nem kötelező tört játékkal játszania rajta.
  • cateran #15
    Hmm, javits ki ha tevednek,de ha masolt jatekokkal jatszott,akkor az chippelt,tort,whatsoever konzol,ilyenforman alapbol illegalis....(vagyis nem meglepo, ha nem megy a live,igaz?)
  • cateran #14
    Es live-ban,multiban toljak agyhalottkam? Vagy inkabb,hopp singleben?
  • torcipepe #13
    épp ez a poén benne. miért?? hisz működik a gép, semmi baja.

    valamint nem csak a hungarisztáni vásárlókra gondolok.
  • Gyuszopapa #12
    Azért nem teljesen ugy van ahogy te gondolod.Nyugodtan lehet jogorvoslathoz fordulnia hiszen megszegi vele az aukciós oldal szabályzatát.
  • bakagaijin #11
    De ez persze csak elméleti kérdés, hiszen Live-ra Magyarországról legálisan nem is lehet csatlakozni...
  • torcipepe #10
    60-as iq bmeg azt!

    én itt arról beszélek, hogy vesz valaki egy használt xbox-ot egy random aukciós portálon. az eladó lehet közli, hogy másolt játékkal is játszott rajta vagy akármi, de azt 100%, hogy nem fogja a vevő orrára kötni, hogy letiltották a konzolt live-ról és ha fejenáll, akkor sem fog tudni felcsatlakozni.
    és ezellen még jogorvoslattal sem élhet, mert a gép működik. az hogy egy szolgáltatást nem tud vele elérni a szerencsétlen user, az senkit sem érdekel. max mehet az M$-hez reklamálni, de azok meg leszarják.
  • Sir Ny #9
    hát persze, az összes, ismétlem az ÖSSZES netes játéktesztelő újság folyamatosan warezol, és még véletlenül sem kapnak megjelenés előtt játékokat. 60-as IQ, ember. 60-as IQ...
  • cateran #8
    "A bolti megjelenés előtt letöltött, illegális verziókat használó játékosokat internetes hálózati azonosítójuk alapján azonosították és tiltották ki Live internetes szolgáltatásból."

    A mondat melyik resze nem ertelmezheto?(60-as iq felett szerintem eleg egyertelmu,hogy aki megjelenes elott tolja,az valoszinuleg nem legalis..)