17
-
cateran #17 Nyilvan,de ha tort konzolt vesz vki,akkor -jozan paraszti esszel-bele lehet kalkulalni,hogy az elozo tulaj okosan es ugyesen elbaszta az -esetleges- live-ot
(Aki meg akkora hulye,hogy megjelenes elotti jatekokat tol 1 live felepitesu rendszeren,az jobb ha meghal..) -
torcipepe #16 én úgy gondolom, attól hogy valaki tört konzolt vesz, még nem kötelező tört játékkal játszania rajta. -
cateran #15 Hmm, javits ki ha tevednek,de ha masolt jatekokkal jatszott,akkor az chippelt,tort,whatsoever konzol,ilyenforman alapbol illegalis....(vagyis nem meglepo, ha nem megy a live,igaz?) -
cateran #14 Es live-ban,multiban toljak agyhalottkam? Vagy inkabb,hopp singleben? -
torcipepe #13 épp ez a poén benne. miért?? hisz működik a gép, semmi baja.
valamint nem csak a hungarisztáni vásárlókra gondolok. -
Gyuszopapa #12 Azért nem teljesen ugy van ahogy te gondolod.Nyugodtan lehet jogorvoslathoz fordulnia hiszen megszegi vele az aukciós oldal szabályzatát. -
bakagaijin #11 De ez persze csak elméleti kérdés, hiszen Live-ra Magyarországról legálisan nem is lehet csatlakozni... -
torcipepe #10 60-as iq bmeg azt!
én itt arról beszélek, hogy vesz valaki egy használt xbox-ot egy random aukciós portálon. az eladó lehet közli, hogy másolt játékkal is játszott rajta vagy akármi, de azt 100%, hogy nem fogja a vevő orrára kötni, hogy letiltották a konzolt live-ról és ha fejenáll, akkor sem fog tudni felcsatlakozni.
és ezellen még jogorvoslattal sem élhet, mert a gép működik. az hogy egy szolgáltatást nem tud vele elérni a szerencsétlen user, az senkit sem érdekel. max mehet az M$-hez reklamálni, de azok meg leszarják. -
Sir Ny #9 hát persze, az összes, ismétlem az ÖSSZES netes játéktesztelő újság folyamatosan warezol, és még véletlenül sem kapnak megjelenés előtt játékokat. 60-as IQ, ember. 60-as IQ... -
cateran #8 "A bolti megjelenés előtt letöltött, illegális verziókat használó játékosokat internetes hálózati azonosítójuk alapján azonosították és tiltották ki Live internetes szolgáltatásból."
A mondat melyik resze nem ertelmezheto?(60-as iq felett szerintem eleg egyertelmu,hogy aki megjelenes elott tolja,az valoszinuleg nem legalis..) -
tomcsa4 #7 Hát ez nem volt titok. Egy időben megjelenő (azaz multiplatform) játéknál hamarabb kint van a konzolos warez, mint a PC-s. :) (Bár igaz, hogy konzolra valóban sokkal többet adnak el, nyugodtan leeht egész számsorosra is gondolni, mai nagyobb, mint 1.) -
AbyssLord #6 Még hogy nem varezolnak konzolon...
Tessék! És ez csak 2 játék volt... És ez is csak azért derült ki, mert a sok barom megjelenés előtt felment live-ra...
Ha ezek után is azzal jönnek, hogy: "azért csak konzolra fejlesztünk, mert a pécén kalózkodnak", akkor mélyen ki lehet ******!!!
Ugyan olyan simán kalózkodnak konzolon mint pc-n, pedig ott elvileg hardveresen van tiltva a dolog... -
Skyline #5 Eredeti játékkal továbbra is működni fog. Egyébként meg használtan vesz valaki boxot és nem néz utánna mik lehetnek vele a gebaszok magára vessen.
És nagyon is jól tette a microsoft sőt KEVÉS amit letiltott,teljesen jogos,attól hogy a játék nem jelent meg attól még egyértelmű hogy akik játszanak warezpéldánnyal az kalózváltozat és flashelt gép...Ennyi.
Windowsal ugyan ezt csináljákha nem tünt volna fel nehezebb megoldani egy vinyóra installált oprendszernél azt hogy ne warezolja senki de próbálkoznak (frissítésekbe beépített új védelem,tört változatok feltörésének felismerése és azelleni javítások,stbstb)... -
torcipepe #4 én még mindig fenntartom azt az álláspontom, hogy ezzel azokat szivatják meg a legjobban, akik ezeket a konzolokat gyanútlanul, mint hibátlan használt termék veszik meg.
valamint nem értem mi ez a nagy felbuzdulás?? majd ha megjelenik a játék hivatalosan, akkor lehet reklamálni, hogy vedd meg, ne warezolj. de amíg nincs, addig meg minek mennek a szerverek?? elbasznak valamit és cserébe megszivatják a jelenlegi és leendő vásárlóikat.
ha ugyanezt csinálnák a windows-sal már rég nem használná senki. -
Loverman #3 hm tök jó hogy ilyen jól tudsz mindent, nem csinálnál saját oldalt? -
#2 Azért ez nem rossz, egy kamu feltételezést tényként postolunk ki. :DDD
Előszöris valakinek a haverjának a hugának az unokatestvérének a barátnőjének a bátyja aki MS helpdeskes hallotta valami olyat, hogy év végéig 1millió accot akar bannoltatni a vezetőség. És ennyi. -
#1 Én 600.000 felhasználó kirúgásáról olvastam...