Ötvös Tibor

Folytatódhat a Borderlands

A jelek szerint tévedett Michael Pachter elemző, aki szerint a Gearbox FPS-RPG keveréke hatalmas bukás lesz a Modern Warfare 2 és a Dragon Age: Origins közelsége miatt.

A Gearbox első bevételi mutatói szerint ugyanis a Borderlands sikeres, hamarosan eléri az egymilliós eladott/letöltött példányszámot, így nincs akadálya a folytatásnak. Legalábbis Mike Neumann, a Gearbox kreatív igazgatója egy interjúban arról nyilatkozott, hogy még a felét sem ismertük meg ennek a világnak.



"A Borderlands nagyon érdekes és izgalmas" - kezdte Neumann. "A fejlesztők közül mindenki imádja ezt a franchise-t és a visszajelzések alapján a kritikusok és a vásárlók is tisztelettel és szeretettel beszélnek róla. Szóval igen, ha minden jól megy, akkor mi nem gördítünk akadályt a Borderlands 2 elé."

"Ha egy új címre az emberek pozitívan reagálnak, még többet akarnak, te tudsz többet nyújtani és a kiadó is jól jár anyagilag, akkor miért ne folytathatnánk? Természetesen még semmi nincs kőbe vésve, jelenleg a tervezett DLC-n dolgozunk, hivatalosan még nem beszéltünk róla a kiadóval."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • menetrend #9
    2 giga ram kell neki feltétlenül mert különben az utazgatásoknál szétkapcsol multiba. Ezenfelül a legjobb ha nincs egyéb forgalom a neteteken mert nekünk akkor is bezavart ha valaki youtube ot nézett. Igaz nem is olyan über netünk van az is elosztva 3 fele. De mióta haver bővített 2 gigára és a neten se szórakozik senki akkor tökéletesen megy akármennyit utazgatunk vagy bármit csinálunk.
  • Broafka #8
    jól van nah, nekem furcsán hangzott.
  • nessboth #7
    Engem is zavar, hogy túl hamar visszarakják az ellenfeleket, mindenesetre egy szórakoztató játék, de szerintem coop-ban az igazi. STALKER, FALLOUT, RAGE, BORDERLANDS: Posztapokaliptikusok! El vagyunk kényeztetve!
  • tyuklepes #6
    Hehehe ... 1 millió warez színtiszta bukás lenne :)
    Játékra vissza: engem zavar, hogy a megtisztított területekre visszatérve mindig telerakja újra ellenféllel. Tudom, ez multira/coopra kihegyezett játék, de nem lehetett volna ezt megoldani?
    Amúgy kifejezetten jó, hangulatos darab, bőven megérdemli a folytatást :)
  • tomcsa4 #5
    Cimbora, az legális letöltés. Ne keverd ide a warezt.
  • Gonz0 #4
    Az a baj a multival, hogy baromira nem megbízható. Vagy sikerül csatlakoznod a haverodhoz, vagy nem. Teljesen ugyanazokkal a beállításokkal.
  • menetrend #3
    Mért miként kéne számolni? Warezre gondolsz? Csak mert hivatalosan is meg lehet vásárolni az internetről letöltve de mind1.

    És mi a baj a multival? Co-op a lényeg azt meg tökéletesen teljesíti. És lehet benne egymást is zúzni szóval nem tom mi a problémád vele. Ha esetleg kifejtenéd bővebben.......
  • Broafka #2
    "egymilliós eladott/letöltött példányszámot"

    hehe, most már így számolják :)

    Ha kiforrottabb lenne a multija, biztos többen vennék mint letöltenék. Nekem legalábbis az a bajom vele, amúgy meg imádom a játékot :)
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Nagyon helyes. Alacsonyabb, nem premier közeli áron bizony ez is a polcomra kerül, mert ez megérdemli!