Ötvös Tibor

Így néz ki az EA-féle MMA

Korábban már beszámoltunk róla, miszerint az UFC 2009 Undisputed sikerét látván az EA is saját ketrecharcos játék fejlesztésébe kezdett, ám ez nem ment/megy teljesen gördülékenyen.

A jogokkal rendelkező UFC elnöke, Dana White nem örült az EA színre lépésének és megfenyegette versenyzőit, hogy aki nevét és arcát adja a játékhoz, az többé nem indulhat a bajnokságban. A híresebbek magasról tesznek White megjegyzésére és Jay "The Thoroughbred" Hieron valamint Fedor Emelianenko után Randy Couture is leszerződött a programhoz.



A mai napon pedig megérkezett az első hivatalos kép az MMA játékból, mely nagyon szépen fest. A programot a Madden és Tiger Woods szériát készítő EA Tiburon fejleszti, ami már eleve jó jel. Sajnos megjelenési dátummal illetve célplatformmal továbbra sem szolgálhatunk. Peter Moore mindössze annyit árult el, hogy jövőre tervezik a premiert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 5i #2
    UFC 2009 Undisputed a király eddig. Ez is jónak tűnik.
  • sznus #1
    Komolyan azt hittem, hogy ez fénykép! :D
    Csak a "padló" mű kicsit, mintha lebegne a fekete gatyás ember :D Az irányításra leszek kíváncsi. Így a kép alapján a grafikára nem lesz panasz...