Ötvös Tibor

Fejlesztés alatt az Unreal 3?

A jelek szerint az Epic egy időre pihenni küldi az Unreal Tournament sorozatot, ám a legújabb értesülések szerint cserébe feltámaszthatják az eredeti Unreal sorozatot.

Az első játék 1998-ban jelent meg és grafikailag szinte minden akkori terméket lemosott. A 2003-as folytatás még szebb volt, mint elődje, ám a kiadó végül úgy döntött, hogy a '99-ben elkezdett Unreal Tournament vonalat viszi tovább. Harmadik része közel két éve jelent meg és nem robbantott túl nagyot. Az Epic így be is jelentette, hogy egy darabig pihentetik a címet, ám a fejlesztők hivatalos honlapján felbukkant a mellékelt logó, valamint a következő felirat: "It's Unreal. And it's almost here / Ez Unreal. És már majdnem itt van." Ám a logó és a felirat alig pár percig volt látható a honlapon, majd le is vették. Az Epic természetesen nem kommentálta a dolgot. Azért reménykedjünk, hogy az Unreal 3 lesz az.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • amitakartok #46
    Hát igen, a gazdagságnak nem az a mérőfoka, hogy hány konzolja van az embernek. Én személy szerint nem vagyok hajlandó konzolt venni amíg a kívánt játékok megvannak gépre is (és mindig megvannak, mert konzolra nem sok RTS van és konzol-only játékokkal eleve nem is próbálkozom). Konzol lehet, hogy jó szimulátoroknak meg egy-két FPS-nek, de mondjuk egy rendes RTS-re teljesen használhatatlan.

    Amúgy ott a Fallout 3 példája is: mindhárom nagy platformra kiadták. A PC és X360 verziók kábé egyszerre kapták a patcheket és a DLC-ket míg a PS3 igencsak lemaradva követte őket (mire kijött az utolsó DLC, PS3-ra még az első sem készült el).

    Plusz még 3-4 év és valakinek eszébe fog jutni, hogy van a gépe egyik vinyóján egy házi-készítésű X360 emulátor... Akkor pedig a konzol-exkluzív cuccoknak befellegzett.
  • pixx #45
    A konzolnak egy előnye van, hogy optimalizálva van a játék, persze mindenki azon tolja, amin akarja...
    Viszont az pofátlan dolognak tartom,, hogy a Dragon Age Origins még a 2007-es The Wicher grafikáját se üti meg (ugyanazt azt az engin van mindkettő alatt), és quad-coros proci, meg 512-es videó kari az ajánlott hozzá...
    Ilyen szempontból jobb a konzol...nekem...

    Szerintem meg a pc egyre jobban hal kifelé a játék piacról, még a Crytech is behódolt a konzolnak, mert a pénz jobban érdekli a céget.
    Ha valami jön xboxra és pc-re az nem azért van, mert gondoltak pc-sekre, hanem mert xboxról át lehet konvertálni a játokot pc-re lásd Bionic Commando, ahol még a konzol betűk is bent maradtak a játékban :)
    Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, konzol vagy pc tök mindegy, mindkettőnek van előnye és hátránya...
  • Balumann #44
    Tehát mindenki csóró vagy hülye, aki nem Xbox360-at vesz. Mennyit fizetnek neked az ilyen szövegekért, vagy ezeket tényleg te találod ki?
  • mad363 #43
    azért csóró mert nem játszik konzolon? buta arrogáns kis nyomorék vagy. fogja már fel a sok konzol katona hogy igenis vannak olyan emberek akiket EGÉSZ EGYSZERŰEN NEM TUD érdekelni... a konzolokra kijövő játékok nagy többsége mindenféle komplexitástól mentes kár is ezen vitatkozni ez tény... vannak nagyon jó játékok rá de! a nagy többsége inkább egy interaktív film mintsem játék... én is hd tvt használok monitornak na most akkor mivan? és te a
    kontrollerrel írod ezeket a butaságokat ugye?
  • Csak77 #42
    Buta egy ember vagy te, nem csoda, hogy csóró vagy.
  • Balumann #41
    Hihetetlen, ennyire képtelen vagy szöveget értelmezni?
    Az utolsó mondatot úgy kellett volna értelmezni, hogy ha ezt tartanám fontosnak, már rég fejleszteném, vagy vennék egy X360 arcadeot, de most sokminden mást fogok venni.
    Ismét elmondom, akkor most másképpen, az elmúlt másfél évben szinte csak este játszottam (napközben ritkán pazarlom az időmet játékra), egy jó csapattal, és mindig volt mivel játszani. 140 giga játék van a gépmene, nagyon sok kisebb játék is (Worms WP -vel is szoktam), van vagy 10 játék ami még arra vár, hogy végig vigyem, esténként több mint egy éve vagy Armed Assault, vagy amiben megegyezünk.

    De ez az én esetem, nyilván valakinek fontos hogy minél több új játékkal játszon. Részemről én magasról leszarom mi nem jön ki, és mi késik, ha késik 1 évet nekem ugyan úgy jó játék marad.
    PC nem elavult, igenis megvannak az előnyei, mostmár egyre több játék jön rá időben, úgyhogy jó lenne ha befejeznéd ezeket az idióta dumákat. NEM KELL konzolnak lennie, még akkor sem ha csak az új játékokkal akar játszani. És nem kell 100ezer Ft-os kártya, egy 40 ezer Ft-os kártya is nagyon jól viszi, és 2-3 évig elég.

    "ha nem látod be, hogy változnak az idők"
    Milyen idők változnak te lökött, majdhogynem ugyan ez volt a PS2 idejében, jön egy hullám amikor azt előnyben részesítik (az nagysága attól függ, hogy mennyien dőlnek be és veszik meg a PC fejlesztése helyett), aztán fokozatosasn a PC kerül megint előnybe (szebb, fejledtebb játékok, stb). Mostmár ismét kezd a PC előtérbe kerülni, csomó játék megjelenik.

    Engem a konzolos játékok nem kötnek le sokáig, kis ideig eljátszanék velük - ahogy tettem is némelyikkel amiket átportoltak PC-re, részemről én inkább a taktkai FPS-eket kedvelem és a büdös életbe nem játszanám kontrollerrel, IL-2 -vel és Black Shark-al meg most fogok újra játszani, ha meg lesz a headtrack rendszerem (webkam + 3 ledes fejlámpa, 6000 Ft-ből kijön, ilyet se lehet jódarabig konzolon csak úgy mellékesen), amikkel elleszek 1-2 évig az biztos.

    "Lehet tovább birkázni."
    Oké. Birka.
  • Csak77 #40
    Nem igazán értelek, főleg az utolsó mondatod után. Ezek után nem értem, hogy pont TE vagy az, aki itt fel van háborodva. Fogadni mernék, hogy TE, aki itt bírkázol, lófaszozól elkeseredettségedben, pont te lennél az, aki ha lenne otthon egy boxod, egy jó nagy hdtv-vel ki sem lehetne robbantani előle, hiába van a másik sarokban pc(ami a te esetedben már régen elavult kategória).

    Hiába mondod magad IT értelmiségnek, ha nem látod be, hogy változnak az idők(jobbra vagy rosszabbra ez relatív), és ma már egy játékosnak KELL otthon lennie konzolnak ha az új játékokkal akar játszani. Ez van. Lehet tovább birkázni.
  • Balumann #39
    Figyelj már ide, én egy FPS (taktikai leginkább) és szimulátor (repszim és helikopter) kedvelő vagyok, időként persze játszok amivel így haverokkal megegyezünk (főként COOP -ban). FPS-eket egérrel játszok, szimeket joystickal, esetleg autószimáltort kormánnyal, és eléggé elvétve gamepaddal is játszok valamit.
    Emellett a gépet HDTV-vel használom (nagyon kényelems szék, jól elhelyezett asztal, jól elhelyezett 5.1 a géphez), filmeket nézek (egyre többször HD-t), előfordul hogy videót, zenét szerkesztek, videót veszek át (videóról, upc-s settopboxról), és még nagyon sok mindent.

    Akkor ezek után mond meg, mi a lóf****t kezdenék egy X360 -al, szerinted hülye vagyok, hogy nem azt választottam amikor a gépemet vettem? Veled ellentétben, én több napot arra szenteltem, hogy eldöntsem mi éri meg nekem jobban (bár a konzolt hamar kilőttem).

    Attól akadok ki, és azért nevezlek birkának (amit továbbra is teljesen ide illőnek találok), mert nem vagy képes felfogni 3-4 dolgot (és nem azért, mert te a konzolt választottad).
    -Vannak, akik a PC-vel járnak jobban, szeretnek állítgatni, szeretik az előnyeit, stb. (gépe amúgyis van MINDENKINEK, még neked is).
    -Hosszabb távon egyáltalán nem éri meg jobban (ha már azt nézzük hogy netért is fizetni kell, bár azt ha jól tudom nem sok, és ha extrákat szeretnél azokért is)
    -Az hogy több játék van, az annak köszönhető hogy a néhány excluzív miatt rengetegen vettek konzolt, de ha többen maradnak a PC mellett, akkor kénytelenek lettek volna kiadni és fejleszteni erre a platformra is.

    Még 1x leírom, semmi irigység nincs bennem (magasról leszarom a konzolos játékokat, meg a később kiadásokat), amit gyűlölök az az, amikor idióta érvekkel hirdeti valaki a konzolos dumákat, hogy mennyivel jobban jár az aki konzolt vesz. Ez a tipikus BIRKA jelenség.

    Sajnálom ha szerinted továbbra is csak tehetetlen fogyatékos vagyok (bár tényleg az vagyok, hogy ilyen szerencsétlenekkel leállok vitázni).
    Gondold végig, tájékozódj mielőtt írsz (PC ellen meg ne érvelj, főleg ha jópár éve közöd nincs hozzá, és fogalmad sincs a jelenlegi helyzetekről).

    És valóban csóró vagyok, mert nincs pénzem gépet fejleszteni - vagyishát most sokminden másra költök.
  • neoG #38
    Nincs azzal semmi baj, ha konzolod van.Csak a PC-seket nem kéne zrikálni. Hidd el: nem tartottak pisztolyt a tarkónkhoz, mikor ezt az utat választottuk:)
  • Csak77 #37
    Én nem játszom pc-n már évek óta, a fene ölje bele a sok pénzt. Én birka xbox360 és ps3 tulaj vagyok.