Ötvös Tibor

Nem készül Unreal játék

Egy ideje már tartja magát a pletyka, hogy az Epic valamilyen módon visszatér az első igazi siker hozó sorozatához.

Az Unreal a Quake igazi konkurense volt és az Epic megmutatta, hogy nem csak az id képes remek FPS-t készíteni. A széria kapott egy sikeres mellékágat is az Unreal Tournament képében, ám évek óta csend honol a franchise környékén. Egy ideje azonban arról lehetett hallani, hogy a csapat talán visszatér a sorozathoz, ám a Gears of War 3 megjelenésével együtt eme remények is elszálltak.

"Az Unreal és az Unreal Tournament is nagy hatással van a csapatunkra, de jelen pillanatban egyik sorozathoz sem készül újabb rész" - árulta el Mike Capps, az Epic igazgatója. Azonban az is kiderült, hogy jelen pillanatban is öt alkotáson dolgoznak (ebből egy a Bulletstormot készítő People Can Fly játéka), melyek mindegyikét elsődlegesen PC-re készítik. Ám hogy mely programok ezek, arról majd csak később tudhatunk meg bővebb információkat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Doktor Kotász #6
    Hogy volt?
    Head shot...
    Duble kilol, ultra kill, mortal kill, killig three, dominator, godlike...

    Vagy már nem tudom, de valami hasonló. :-)

    Az egyik COD multiplayer szerveren lehetett egy ilyen plugin. Nagyon ákllat volt, ahogyan sniperrel fejbe löttem valakit, és a headshot elhangzott az unreal tournamentből kigrabbelt hangon.
  • shaddam #5
    De jó is lenne egy új unreal játék a legelső rész scifi-fantasy elegyében...
  • thsanyi5 #4
    Hmmm. Valamit keverek akkor. Én ezzel játszottam. Ez az a "sztoris rész". De azt hittem ez 1. Annyira nem számít. Szeretnék egy folytatást annyi a lényeg. Csak nehogy azt mondd, hogy már van csak nem tudok róla :D
  • MPZS #3
    csak megsúgom hogy lassan 10 éve jelent meg az Unreal 2 :)

    Unreal 2
  • thsanyi5 #2
    UT 3 nekem valamiért nem tetszett ellenben az 1el és a 2k4el amikkel rengeteget játszottam. Grafikailag nagyon is szép lett, de nem volt olyan élmény játszani vele mint az elődökkel.
    Az alap Unreal sztoris részét is végig vittem. Nagyon tetszett. Azóta is várom, hogy legyen belőle valami 2. rész.
  • kissssss #1
    nagy kár.