Ötvös Tibor

Halálra ítéltetett a Borderlands?

A héten jelenik meg a Gearbox régóta készülő és komoly változtatásokon átesett FPS-RPG ötvözete, a Borderlands. A kritikusok számára feloldottnak tekinthető a megszokott "tilos róla írni" embargó, így már az első értékelések is megjelentek. A Borderlands a nagyobb lapoknál egészen kiválóan szerepelt (IGN 8.8, GamePro 4.5/5 stb.), ám akad, aki nem ilyen derülátó. A The Wedbush Morgan elemzője, Michael Pachter ugyanis elég negatívan látja a játék jövőjét.

"A Borderlands halálra ítéltetett" - kezdte Patcher. "Szerintem ez a játék tipikus példája annak, amikor egy program megjelenését rosszul időzítik. Olyan dátumot kellett volna keresni, amikor szabadon kifuthatja magát ez az amúgy remek játék. Szerintem ugyanis a Borderlands nem annyira RPG, mint azt el akarják hitetni velünk."



"Lássuk be, a hamarosan megjelenő Dragon Age: Origins az RPG-rajongók igazi vágya, az FPS fanok pedig a Modern Warfare 2-re vágynak. A kettő keverékével előállni elég nagy bátorság - és butaság." Jelen állás szerint a kritikusok nem értenek egyet a vezető elemzővel, de az eladások majd eldöntik a harcot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • panki88 #7
    Helló mindenki most keztem el nem rég a broderlands et és zseretnék végre 1 jót tolni online ba veled de nem kapcsolódik sehova és ha meg én csinálok 1 szervet oda meg nem lép be senki ez mért van ?
    fegyetek fel barátnak és majd tolunk 1 jót
    panki88
  • a_n_d_r_e_w #6
    Az előző COD baromi hangulatos volt, voltak egyszerűen megdöbbentően jól megcsinált jelenetek, viszont annyira brutálisan csőjáték lett, hogy a hátam közepére se kívánom a következő részt, ennyire lekorlátozni a szabadságomat, ennyi erővel lehetett volna rail-shooter is... A borderlands ebből a szempontból jobb lenne, az biztos, de ez a grafika.... :(
  • zooleeh #5
    Ez baromsag en pl nem vagyok kiajulva a cod 6-tol :fucc-losz fucc-losz,fucc-losz, ja esetleg lehet ha fucc-losz .ezt sokkal tobbre tartom!
  • haxoror #4
    Borderlands Demand Causing Retail Shortages

    Ennyit a véleményéről, a játék tarol.
  • Kindred Blades #3
    Elég nagy butaság Pachter úr részéről épp ezekhez a játékokhoz hasonlítani.
    Mint a zongora.
    Vannak lábai, tehát olyan, mint a kacsa. A színe fekete, tehát olyan, mint gyászlobogó. Tehát a zongora a kacsa és a gyászlobogó szerelemgyereke.
    Végülis...
  • galocza #2
    engem speciel a 2 ellenpélda közül egyik sem érdekel a legkevésbé sem, a borderlands viszont izgat - lehet, idén a legjobban.
  • tyuklepes #1
    A Fallout 3 többé-kevésbé dübörgő sikere után szerintem a Borderland-nek is bőven van létjogosultsága. Főleg, hogy az MW2 hosszútávra szól (a multija miatt), ez pedig inkább egyszeri, közepesen hosszútávú móka. Ha nem lennének olyan drágák a szoftverek, én meg jobban el lennék engedve, most venném meg a Borderland-et, karácsonyra pedig az MW2-t.
    De ezt lehet, csal én gondolom így ...