Ötvös Tibor

Hamarosan jön a Turok-klón


Az indián vadász anno az Acclaim égisze alatt kezdte meg karrierjét, a legutóbbi résszel azonban a fejlesztők teljesen elkanyarodtak a franchisetól. Sajna - vagy szerencsére - a siker ellenére a Disney nem adott zöld utat az újabb folytatásnak, így a dinoszauruszrajongók egyetlen mentsvára az Activision által most bejelentett Jurassic: The Hunted lehet. A nyilvánosságra hozott videó alapján legalábbis valamilyen Turok-klónra tippelhetünk.


A történet elég bugyuta: Craig Dylan és csapata egy rutinfeladatra érkezik a játék helyszínéül szolgáló szigetre, ám egy titokzatos erő visszarepíti őket a jura korba. Itt természetesen már nem ők a tápláléklánc csúcsa, hanem a dinoszauruszok, akik embereinkben csak egy finom kis reggelit látnak.

A fejlesztésért a nagyon rosszul sikerült Soldier of Fortune: Payback készítői felelnek és épp ezért nem is meglepő, hogy a Jurassic: The Hunted elég alacsony áron, a budget kategóriában jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • macseke #4

    Az tény, hogy a SoF 1-et háromszor is végignyomtam; lehet, hogy csak a mostani gagyi FPS-ek miatt volt pozitív élmény nekem a Payback..
  • grebber #3
    Ez is only konzol:(
  • Loverman #2
    SoF 1 és 2-höz képest rosszul sikerült, eléggé
  • macseke #1
    szerintem nem is sikerült rosszul a Soldier of Fortune: Payback, sok más lövöldével ellentétben azt végigjátszottam.

    Viszont dínósból még csak egyetlen egy lövöldözős játék volt, ami tetszett, és az a Trespasser. Nem éppen arcade, de épp ezért ugyanolyan beszarás mikor az első dinókat meglátja az ember, mint a filmben (a Jurassic Park világában játszódik), szóval elég hangulatos lett szerintem.

    A Turok első része a maga idejében messze a legszebb játék volt a világon, főleg a csiricsáré lövéseivel. Viszont halálra idegesített eleve a játékmenet is, de még inkább az, hogy belelövök a dinóba egy olyan fegyverrel aminek a lövése ránézésre egy kisebb várost leradírozna a föld színéről, a dinó meg jön felém tovább mintha mi sem történt volna.. Pedig az is csak bőr meg hús, minimum apró cafatokra kellett volna szétszerelődnie! Na mindegy. :)