Ötvös Tibor

Ingyenes Crysis 2D

A Crytek fejlesztette Crysis igazi világsiker lett és elméletileg hamarosan a folytatás világába is belevethetik magukat a rajongók. Ám hogy addig se éhezzenek, a főfogás előtt íme egy kis nassolnivaló.

Nemrég épp a Mirror's Edge kapcsán tűnt fel egy 2D-s flash-program a neten és be kell látni, hogy bizony nem is sikerült rosszul. Ám a Crytek sikerjátékának 2D-s változata jóval komolyabb, mint a japán futár története. A simán Crysis-2D címet viselő program egy tanuló, bizonyos Kevin Hoefman munkája és ingyenesen letölthető a rapidshare.com honlapról.



A játék mindösszesen 200 megát nyom és bár csak két fegyver közül választhatunk, de a Nanoruhánk bizonyos képességeit itt is kihasználhatjuk. A Crytek szerencsére nem akadékoskodott a programmal kapcsolatban, szóval valószínű még sokáig elérhető lesz az akciójáték.

Remélhetőleg ez és a Han Solo Adventures csak a kezdet és hamarosan újabb "garázsfejlesztésekről" számolhatunk be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nkmedve #4
    Feltettem, kipróbáltam, annyira bugos és minimalista, hogy játszhatatlan szerintem. Egy darabig eljutottam benne és egy átvezető videó után ujrakezdődött a játék, ott törültem le. Minden teljesen statikus benne, az eredeti játékból vett screenshotok előtt lehet futkorászni, és csak egyenes vonalban jobbra van balra lehet lőni.
    Szóval a kezdeményezés jó, de még rengeteg munka van vele. Az átvezető "videók" viszont monhatni jók.
  • Sanyix #3
    Ejha. Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön!
  • bertino #1
    világsiker ?!

    sztem inkább csak mérsékelt siker.
    bár végülis tökmind1, jön a többi rész, ez a lényeg.