Ötvös Tibor

Elbocsátások a Raven berkeiben

Bár a Raven Software sokadik virágzását éli, ám ennek ellenére mégis leépítéseket kénytelen bevezetni.

Bár az X-Men Origins: Wolverine igazi kasszasiker lett és a napokban megjelent Wolfenstein is szépen teljesít (de még nem jár vissza az ára), ám a nagyon ígéretesnek tűnő időmanipulálós akciójátékuk, a Singularity egyszerűen nem akar megjelenni. A sokadszor csúsztatott FPS a jelen állás szerint 2010 tavaszán végre bemutatkozik.


A sikerek ellenére a Raven Software is bajban van és a bejelentés szerint alkalmazottaik 30 százalékától kénytelenek megválni. A hivatalos indoklás szerint miután a fent említett két nagyobb cím elkészült és jelenleg mindösszesen egyetlen alkotás készül a műhelyeikben, így egyszerűen nincs szükségük ekkora munkaerőre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csomi #4
    Szerintem meg igenis kiemelkedo alkotas. Nagyon jol otvozi az fps-t mas stilusu jatekokkal es az is halas, hogy a kuldetesed barmikor atvalthatod masikra. A jatekter kidolgozottsaga(kulso es belso) dobbenetes es szerencsere nem iranyitott utvonalon kell megtenni a kuldetesek nagy reszet sem. Kivancsi lennek ra neked mi szamit kiemelkedo fps-nek. Mert ez nem az akkor tenyleg nem tudom mi.
  • PAtr0n #3
    Gondoltam, hogy meg fogja valaki kérdezni. Ugyan a játékban látható épületeken található betűkön kívül más nem utal arra, hogy hol játszódik, de nekem már épp elég ahozz, hogy a hangulatot fokozza :)
    Hát ezért. Amúgy nem jól fogalmaztam. Nem szovjet "témájú", csak igen közeli szomszédaink országában játszódik az is.
  • Csak77 #2
    HL2 miért szovjet témájú játék?
  • PAtr0n #1
    A Wolfenstein-t most jáccom, én jól elszórakozok vele, bár nem kiemelkedő alkotás az tény, az X-ment még csak tervezem kijáccani. Ez a Szingulariti nem tűnik rossznak, van valamilyen hangulata ami megfog. Nálam még a ciril betűk is rátesznek egy lapáttal az érzésre, valahogy szeretem a szovjet témájú játékokat. (HL2, Stalker, CoD4 Pripyat map forever!)
    Szerintem lesz belőle valami ;)