Ötvös Tibor

Guiness rekorder a Batman: Arkham Asylum

A Rocksteady legújabb játékával már korábban is foglalkoztunk, ám most kiderült, hogy a Batman: Arkham Asylum Guiness rekordot is döntött.

Az év játéka címre is esélyes program ugyanis világszinten 91,67 átlagos értékelést ért el, amivel kiérdemelte a Minden idők kritikailag legelismertebb szuperhős játéka címet. Az Eidos (vagyis Square-Enix Europe) örömmel fogadta a bejelentést és hozzátették, hogy a játék eladásai is nagyon szépen teljesítenek, ám pontos számot nem akart mondani.



A Batman: Arkham Asylum az azonos című képregénysorozaton alapszik és mivel volt szerencsém a konzolos verziójoz, így minden PC-s akciójáték-rajongót megnyugtathatok, hogy a játék maga valóban pazar és remélhetőleg nem rontják el a portolást. A számítógépes változat megjelenése szeptember 18-án várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • krk #8
    Pincér! Sok ír barna sört Ötvös Tibornak!
  • giga123 #7
    Ha nem fejlesztenék a PhysX-et már rég tolhatnánk a pc-és verziót. Viszont így sokkal jobb lesz PhysX-el mert majd a környezet szétesik ahogy püföljük az Arkham-i bolondokat. Már alig várom .
  • SityiSXT #6
    Csak sok ír barna sört kell inni és menni fog...
  • krk #5
    A Guinness egy nagyon nehezen megtanulható szó.
  • vmiki88 #4
    tényleg jó játék lett, mindenhol csak dicsérik
    A pc-s demo nekem is szépen futott és nagyon tetszett a játék maga is.
    Igazi Batman félingem volt
  • SityiSXT #3
    Miért rontanák el a portolást? A demo gyönyörűen fut PC-n, a szept. 18-i megjelenés csak az utolsó pillanatban belenyomott PhysX támogatás rendes és korrekt implementálása miatt van.
  • Risu Führer #2
    Nekik fog jönni egy 2. vh-s rts-e pcre nem?
  • GG #1
    Square-Enixnek van egy bizonyos minőségi határ ami alatt nem ad ki játékot és ez meglátszik hogy az eladásokon, warez náluk annyira nem téma. mert akinek tetszik egy játék és minőségi akkor az rá szánja a pénzt.