Ötvös Tibor

A Marvel végzett a gagyi játékokkal

A Marvel az X-Men Origins: Wolverine megérdemelt sikerét látván eldöntötte, hogy többé nem támogat mindenféle gagyi, csak a jól ismert név miatt eladható játékot.

A Marvel eddigi játékaitól az emberek többségét szinte mindig kiverte a víz. A pár, többnyire akció-RPG műfajban sikerrel helytálló kivételtől eltekintve (Marvel: Ultimate Alliance, X-Men Legends) a legtöbb szuperhős-programjuk alulról súrolta a közepes értékeléseket. Ám a jelek szerint az X.Men Origins: Wolverine megérdemelt sikerével mindez megváltozik. Legalábbis a kölni GamesComon Ira Rubenstein, a Marvel digitális média részlegének aligazgatója egy interjúban határozottan leszögezte, hogy cége mostantól nem hajlandó nevét adni igénytelen, valamely szuperhős-film alapján készített játékokhoz.



Talán nem véletlen, de példaként a Sega által készített Iron Man első részét hozta fel, mely alapból negatív fogadtatásban részesült a szaksajtó berkeiben. Ettől még szinte mindegyik, mozikban szereplő hősük megkapja a saját játékát, ám ezentúl mindegyikre árgus szemekkel figyelnek és ha valami nem tetszik nekik, akkor azt megvétózzák. Rubenstein sajnos azt is hozzátette, hogy ez nem vonatkozik az Iron Man folytatására, melyet már korábban elkezdtek fejleszteni és az akkori szerződés értelmében erre nem érvényesíthetik eme szándékukat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #3
    és mégis elő fog..
  • dronkZero #2
    "Rubenstein sajnos azt is hozzátette, hogy ez nem vonatkozik az Iron Man folytatására, melyet már korábban elkezdtek fejleszteni és az akkori szerződés értelmében erre nem érvényesíthetik eme szándékukat."

    Ezek után elég égő lenne, ha a Sega előállna valami szarral... :D
  • daneelolivaw #1
    a wolverine tényleg marha nagy játék lett, meg is lepődtem rajta nagyon